«Συμφώνησαν Αλμέιδα-Ηλιόπουλος, σε ποιον δίνουν συμβόλαιο 6 εκατ.»
Τι αναφέρει δημοσίευμα για την συμφωνία Αλμέιδα-Ηλιόπουλου

Για ποιον παίκτη η ΑΕΚ έχει έτοιμο συμβόλαιο με αδιανόητα χρήματα
Με ποιον είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Μάριος Ηλιόπουλος;
Ο Αλμέιδα τον θέλει, ο Ριμπάλτα το ίδιο, ενώ ο Ηλιοπουλος λένε ότι συγκεκριμένα σε αυτον έχει αδυναμία. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα αλλά υπάρχει η διάθεση να ανανεωθεί, για να φανεί αφενός ότι επιβραβεύεται και αφετέρου για να μπει στοπ στις Σειρήνες από την πατρίδα του.
Προφανώς αναφερόμαστε στον Πινέδα, που κάθε τρεις και λίγο βρισκεται στο μεταγραφικό επίκεντρο. Μόνο που αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει. Για αυτό λέγεται ότι ήδη έχουν αρχίσει οι επαφές για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, χωρίς ρήτρα αποχώρησης για Ευρώπη και Λατινική Αμερική. Άλλωστε, θα γίνει βασιλιάς στην ΑΕΚ!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, στις τελευταίες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, τέθηκε επί τάπητος ένα νέο τριετές συμβόλαιο, με αποδοχές που θα ξεπερνούν τα 6 εκ. ευρώ!
Εν ολίγοις, ο Πινέδα είναι πολύ πιθανό να διπλασιάσει τις αποδοχές του, να φτάσει περίπου στα 2 εκ. ετησίως συν κάποια πολύ καλά μπόνους που μπορούν να εκτοξεύσουν ακόμη περισσότερο τις αποδοχές του.
Ακολούθησε το Aek21fans.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις της ΑΕΚ