Καταγγελία της ΑΕΚ, χτυπńθnκαν παίκτες – Στον παρατηρητή ο Ηλιόπουλος

Καταγγελίες από την ΑΕΚ για επίθεση μη διαπιστευμένων με πολιτικά σε παίκτες της μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Καταγγελία της ΑΕΚ, χτυπńθnκαν παίκτες - Στον παρατηρητή ο Ηλιόπουλος

Καταγγελίες από την ΑΕΚ για επίθεση μη διαπιστευμένων με πολιτικά σε παίκτες της μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Στα γραφεία των παρατηρητών ο Μάριος Ηλιόπουλος.

Ένταση και ξύλο μεταξύ των παικτών του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ έλαβε χώρα αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι στο Φάληρο. Η σύρραξη συνεχίστηκε καθώς οι ποδοσφαιριστές αποχωρούσαν προς τα αποδυτήρια, με την ΑΕΚ να καταγγέλλει από τη μεριά της επίθεση από μη διαπιστευμένους με πολιτικά σε παίκτες της.

Συγκεκριμένα από την ΑΕΚ τονίζεται πως: «Οι παίκτες μας στη φυσούνα δέχθηκαν απίστευτη επίθεση από μη διαπιστευμένους με πολιτικά. Ήταν περίπου τέσσερα με πέντε άτομα, έγινε προσπάθεια από την αστυνομία για να προστατευτούν οι ποδοσφαιριστές μας, αλλά στάθηκε αδύνατο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως έγινε γνωστό από την πλευρά της Ένωσης, ο ιδιοκτήτης των κιτρινόμαυρων Μάριος Ηλιόπουλος κατέβηκε στα αποδυτήρια και πήγε στο γραφείο των παρατηρητών κι ενώ η κατάσταση έχει ηρεμήσει.

«Δεν θα το αφήσουμε αυτό έτσι. Με κάθε τρόπο θα γίνει προσπάθεια για να βρεθούν και να πληρώσουν οι υπαίτιοι αυτής της επίθεσης», προσθέτουν οι κιτρινόμαυροι.

ΠΗΓΗ