Αλμέιδα στη Συνέντευξη Τύπου: «Σε αυτά τα 3 χρόνια είναι η πρώτη φορά που βλέπω την ομάδα χωρίς την αντίδραση που θέλω»
Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα

Οι δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα στη Συνέντευξη Τύπου μετά το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.
Αναλυτικά:
Για την στατιστική υπεροχή της ΑΕΚ στον αγώνα: «Πιστεύω ότι ζούμε μια δύσκολη στιγμή και αυτό σε κάνει να χάνεις την αυτοπεποίθηση σου αλλά το ποδόσφαιρο άλλες φορές είναι δύσκολο και άλλες το κάνουμε δύσκολο.
Έχουμε χάσει παιχνίδια λόγω λαθών που έχουμε κάνει. Έχουμε μιλήσει, κάναμε προπόνηση, αναλάβαμε τα λάθη μας. Ειναι ένα πράγμα ξεκάθαρο.
Στο ποδόσφαιρο για να κερδίσεις πρέπει να βάλεις γκολ και εμείς χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Έπειτα ο αντίπαλος με τις επιθέσεις που είχε αν και λίγες ήταν αποτελεσματικός.
Αυτό που μας απομένει είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βγει μια ωραία εικόνα.
Σήμερα τα παιδιά προσπάθησαν να τα δώσουν όλα αλλά δεν έφτασε.
Πολλές φορές η στατιστική μας βοηθάει να δούμε τι έχουμε κάνει, αλλά αν η στατιστική δεν ακολουθεί την αποτελεσματικότητα».
Πώς μπορεί η ΑΕΚ να ξεφύγει από αυτή την δύσκολη στιγμή: «Εγώ είμαι εδώ και 3 χρόνια που μιλάω και επαναλμβάνω αυτά τα πράγματα. Είναι 3 χρόνια που αφιερώνω το ίδιο πάθος και την ίδια αγάπη σε αυτή την δουλειά.
Είναι αλήθεια αυτή την στιγμή που βλέπω την ομάδα σε αυτά τα 3 χρόνια χωρίς την αντίδραση που θέλω. Όλοι προσπαθούμε να τελειώσουμε την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.
Καθημερινά αυτό που κάνω είναι να επαναλαμβάνω και να επιμένω στη δουλειά που πρέπει να γίνει γιατί θέλουμε να τελειώσουμε την σεζόν στην καλύτερη δυνατή κατάταξη».
Ακολούθησε το Aek21fans.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις της ΑΕΚ