ΑΕΚ: «Η ομάδα και ο κ. Ηλιόπουλος εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια της συζύγου του Γιάννη Αλαφούζου»

Τη θλίψη τους εξέφρασαν ΠΑΕ ΑΕΚ και Μάριος Ηλιόπουλος

ΑΕΚ: «Η ομάδα και ο κ. Ηλιόπουλος εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια της συζύγου του Γιάννη Αλαφούζου»

Τη θλίψη τους εξέφρασαν ΠΑΕ ΑΕΚ και Μάριος Ηλιόπουλος, με αφορμή τον θάνατο της Βίκυς Δούμα, συζύγου του Γιάννη Αλαφούζου.

Ανακοίνωση με αφορμή τον θάνατο της συζύγου του Γιάννη Αλαφούζου εξέδωσε η ΑΕΚ. Μέσω αυτής, εξέφρασε τη θλίψη της ομάδας και του Μάριου Ηλιόπουλου για την απώλεια του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Η ΑΕΚ και ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια της Βίκυς Δούμα, συζύγου του Ιωάννη Αλαφούζου. Δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά της, στη μεγάλη παρακαταθήκη που αφήνει πίσω της. Καλό ταξίδι”, ανέφερε στην ανάρτησή της η ΠΑΕ ΑΕΚ.

ΠΗΓΗ