Αλεξάνδρα Νικολαΐδου: Πέθαvε ο πατέρας της συντρóφου του Ντέμη Νικολαΐδη
Ανακοίνωσε τον θάνατό του μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Ανακοίνωσε τον θάνατό του μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram
Δύσκολες στιγμές βιώνει η σύντροφός του Ντέμη Νικολαΐδη, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου, καθώς ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως πέθανε ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ο πατέρας της, Γεώργιος Νικολαΐδης, πλήρης ημερών.
Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου δημοσίευσε δύο φωτογραφίες του εκλιπόντα σε Instagram story και ανέφερε εκ μέρους της οικογένειάς της, ότι η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Μαρτίου, στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων.
Όπως χαρακτηριστικά έγραψε η σύντροφος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, εκείνη και οι αδερφές της είναι περήφανες για τον πατέρα τους, ο οποίος όπως σημείωσε προσέφερε στον τόπο του χωρίς προσωπικό όφελος: «Μια ημέρα σαν αυτή έφυγε γενναία από κοντά μας ο πατέρας μας, Γεώργιος Νικολαΐδης πλήρης ημερών. Ένας άνθρωπος που αγάπησε και προσέφερε στον τόπο του ανιδιοτελώς όλη του τη ζωή», και πρόσθεσε: «Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων (οι περήφανες κόρες του)».
Δείτε τις αναρτήσεις της:
Ακολούθησε το Aek21fans.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις της ΑΕΚ