Το αποκάλυψε ο Τσακίρης: Ποιος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης - Οι αλλαγές στην 11αδα με Ατρόμητο
Το αποκάλυψε ο Τσακίρης: Ποιος θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης - Οι αλλαγές στην 11αδα με Ατρόμητο

Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ ενόψει του σημερινού αγώνα της με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα μετέφερε ο Γιώργος Τσακιρης.
Ο ρεπόρτερ της Ένωσης στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ανέφερε ότι ο Ματίας Αλμέιδα σκέφτεται να επιστρατεύσει τελικά τον Λαμέλα στην κορυφή της επίθεσης μη έχοντας άλλη λύση επιθετικού, ενώ για την 11άδα ανέφερε ότι περιμένουμε λίγες αλλαγές.
Ωστόσο επεσήμανε ότι βάσει της ανάλυσης που έχει γίνει στον Ατρόμητο το γεγονός ότι οι Περιστεριώτες το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατάσσεται με ένα 3-5-2 ίσως να προκαλέσει κάποιες διαφοροποιήσεις σε θέσεις ή ακόμη και σχηματισμό στα πλάνα του Αργεντινού τεχνικού.
Υπογράμμισε ότι δεν θα υπάρχει στο γήπεδο κόσμος λόγω της τιμωρίας αλλά όπως και στο προηγούμενο ματς θα υπάρχουν πολλοί οπαδοί έξω από αυτό, πιθανότατα 6.000.
Όπως τόνισε είναι αυτονόητο ότι η ΑΕΚ θέλει τη νίκη για να μεταφέρει την πίεση στις άλλες ομάδες.
Τέλος ανέφερε ένα στατιστικό… Πώς η ΑΕΚ δεν έχει πάρει πέναλτι σε εφετινό της ματς με Έλληνα διαιτητή, αν και έχει ζητήσει οκτώ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δεν υπάρχουν σχόλια: