Header Ads


Κωμική ανάλυση Λανουά: Στήριξε Πουλικίδη για την σφαγή της ΑΕΚ στο Αγρίνιο (vid)

Κωμική ανάλυση Λανουά: Στήριξε Πουλικίδη για την σφαγή της ΑΕΚ στο Αγρίνιο (vid)


Ο αρχιδιαιτητής της νέας ΕΠΟ/ΚΕΔ των Βαγγέλη Μαρινάκη-Μάκη Γκαγκάτση  σε μια κωμική… ανάλυση που θα μείνει στην ιστορία 

Η ΕΠΟ/ΚΕΔ δημοσιοποίησε την… ανάλυση των φάσεων από τον Λανουά ο οποίος στήριξε τον διαιτητή Πουλικίδη και τον VARίστα Τσακαλίδη για τη σφαγή της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. 



Ο Γάλλος αρχιδιαιτητής, με μια... ανάλυση που θα μείνει στην ιστορία, ισχυρίζεται για το καραμπινάτο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Περέιρα πως ο παίκτης της ΑΕΚ έχει αρχίσει να πέφτει πριν την επαφή με τον τερματοφύλακα (!!!) και μάλιστα παρακάτω το τερματίζει σημειώνοντας πως προσπαθεί και να εκμαιεύσει την επαφή. Όλα αυτά για όσα γίνονται χαμηλά… 

Ψηλά, το σπρώξιμο του Τσάβες, ο Λανουά, αρχιδιαιτητής της νέας εποχής ΕΠΟ/ΚΕΔ των Βαγγέλη Μαρινάκη-Μάκη Γκαγκάτση, το κάνει γαργάρα, σε μια… ανάλυση-κωμωδία.

Για την ιστορία, ο Λανουά δεν ειδε πέναλτι ούτε στη δεύτερη φάση για την οποία φωνάζει η ΑΕΚ στην επανάληψη στο χέρι που υπάρχει απο παικτη του Παναιτωλικού... 



Τέλος ο Γάλλος αρχιδιαιτητής ανέφερε επίσης πως δεν υπήρξε παράβαση για χέρι του Ρέτσου στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, όπου οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν πως δεν τους καταλογίστηκε η εσχάτη των ποινών.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.