Header Ads


Ντέμης: «Ο Λανουά κάνει πολιτική στα βίντεο του - Είναι αγχωμένος και εκνευρισμένος ο Αλμέιδα» (vid)

Ντέμης: «Ο Λανουά κάνει πολιτική στα βίντεο του - Είναι αγχωμένος και εκνευρισμένος ο Αλμέιδα» (vid)


Τι είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης για την ΑΕΚ και τον Ματίας Αλμέιδα μετά την ήττα από τον Πανσερραϊκό, αλλά και τα βίντεο του Λανουά

Ατάκες που θα συζητηθούν είπε πριν από λίγο στην εκπομπή της NOVA, «Monday FC» ο Ντέμης Νικολαΐδης.



Συγκεκριμένα κατά το σχόλιό του για το ματς με τον Πανσερραϊκό ο Ντέμης μίλησε για «ψυχολογικό πρόβλημα» στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στον Αλμέιδα.

«Η ΑΕΚ βιάζεται, αγχώνεται, δεν έχει σιγουριά όταν εκτελεί», είπε μεταξύ άλλων.

«Ψυχολογικό είναι το πρόβλημα της ΑΕΚ», είπε ακόμη ο Ντέμης και έσπευσε να πει για τον Αλμέιδα.



«Είναι αγχωμένος ο Αλμέιδα, εδώ και πολύ καιρό ο Αλμέιδα είναι εκνευρισμένος», επισήμανε.

«Ο Αλμέιδα δεν αισθάνεται πολλή σιγουριά τον τελευταίο καιρό», επισήμανε και πρόσθεσε: «Ο Αλμέιδα αναγκάζεται μ’ αυτό το ρόστερ να «χωρέσει» παίκτες. Θέλει χρόνο να μάθει ο ένας τον άλλο τον παίκτη. Το δίδυμο Πιερό-Λιβάι δεν βλέπω να δουλεύει, είναι το 2ο ματς που χρησιμοποιήθηκε».

Ο Ντέμης μίλησε και για την διαιτησία του ματς με τον Πανσερραϊκό, αλλά και για τα βίντεο του Λανουά.

«Θα ήθελα καλύτερες εξηγήσεις στα βίντεο από τον Λανουά, κάνει και λίγο πολιτική. Δεν το λέω κακά, θα έπρεπε να μην το κάνει», ανέφερε ακόμη ο Ντέμης και έσπευσε να αναφερθεί στην φάση του Μπάμπα με τον Λιβάι.



«Στο προηγούμενο βίντεο είπε ότι ο Μπάμπα πήγε να κοντράρει το σουτ του Λιβάι. Δεν πήγε να κοντράρει το σουτ, πήγε να βρει την μπάλα. Δηλαδή φαίνεται αυτό, προσπάθησε να το πει λίγο διαφορετικά. Ή δεν έβαλε τις τρεις φάσεις οφσάιντ στο ματς ΟΦΗ – Παναθηναϊκός», επισήμανε.

«Μου φαίνονται παρόμοιες οι φάσεις Χατζισαφί και Τέρζιτς στις Σέρρες, αλλά για να μην την έβαλε αυτή του Χατζισαφί πάει να πει ότι δεν είναι κόκκινη», είπε ακόμη και πρόσθεσε: «Έμενα όμως μου φαίνονται παρόμοιες φάσεις, θα ήθελα λοιπόν, να έβαζε και του Χατζισαφί και να μου εξηγήσει γιατί δεν είναι κόκκινη. Θα ήθελα να μου πει γιατί δεν είναι πέναλτι στο σπρώξιμο του αμυντικού του Πανσερραϊκού, Φαρές στον Οντουμπάτζο; Είναι καθαρή η φάση του πέναλτι του Πανσερραϊκού δεν χρειαζόταν να την βάλει», ανέφερε ο Ντέμης.

Δείτε το βίντεο:




ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.