Header Ads


«Φύγει μόνος σου!»: Απίστευτο ξέσπασμα Σωτήρη Γεωργούντζου μετά το ΑΕΚ Β' - Καλαμάτα! (vid)

«Φύγει μόνος σου!»: Απίστευτο ξέσπασμα Σωτήρη Γεωργούντζου μετά το ΑΕΚ Β' - Καλαμάτα! (vid)


Ο Σωτήρης Γεωργούντζος τρελάθηκε - Τι έγινε μετά το ΑΕΚ Β' - Καλαμάτα

Δεν πάει πουθενά με Αναστόπουλο η Καλαμάτα και με αυτή την αφορμή ο Σωτήρης Γεωργούντζος ξέσπασε μετά την γκέλα με την ΑΕΚ Β’.



Η «Μαύρη Θύελλα» απογοήτευσε ξανά. Στο 6′ έχανε με 2-0, ενώ παρά την ισοφάριση πριν το ημίχρονο, λίγο έλειψε να δεχτεί τρίτο γκολ μετά την ανάπαυλα.

Τραγική η διαχείριση ενός ρόστερ που είναι από τα καλύτερα σε όλη τη Super League 2. Η Καλαμάτα είχε αφήσει βαθμούς και στο Αιγάλεω, ενώ τον Παναργειακό τον νίκησε με γκολ στο φινάλε.

Κάπως έτσι ο Σωτήρης Γεωργούντζος απασφάλισε. Είναι πολύ νωρίς για να προδικάζει κανείς τι θα συμβεί. Ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» δεν πείθουν και γι’ αυτό η ευθύνη είναι κυρίως του προπονητή της.

Ο γνωστός δημοσιογράφος κάλεσε τον κόουτς να αποχωρήσει. «Φύγε μόνος σου» μία από τις ατάκες που είπε και προσέθεσε πως «διασύρεις τη “Μαύρη Θύελλα”».



«Πρασσά, τα βλέπεις τα χάλια μας; Τα βλέπεις» μερικές ακόμη από τις ατάκες του απευθυνόμενος προς τον ιδιοκτήτη της Καλαμάτας. Από αυτόν ζητούσε να προχωρήσει στην αλλαγή προπονητή.

«Θα γίνω Γαλατασαράι, θα γίνω Μπεσίκτας» η ατάκα που έκανε πολλούς να λυγίσουν από τα γέλια. Το σίγουρο είναι πως προκοπή με τον Αναστόπουλο δεν θα δει η Καλαμάτα. Όσες φορές περίμενε από εκείνον να την ανεβάσει στην πρώτη κατηγορία, η αποτυχία ήταν παταγώδης.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.