Header Ads


Ανθή Φακιδάρη: Η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria's Secret είναι ΑΕΚάρα!

Ανθή Φακιδάρη: Η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria's Secret είναι ΑΕΚάρα!


Το μοντέλο πήγαινε σε παιχνίδια της Ένωσης μαζί με τον πατέρα της που είναι φανατικός φίλος της Ένωσης

Η Ανθή Φακιδάρη έγινε η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε στην πασαρέλα της Victoria's Secret και μάλιστα στην επιστροφή του σόου του οίκου μετά από πέντε χρόνια.



Στα 21 της η Ελληνίδα καλλονή κάνει μια πολύ σημαντική καριέρα στον χώρο της μόδας με συμμετοχές σε επιδείξεις κορυφαίων οίκων.



Πρόσφατα στη Νέα Υόρκη περπάτησε στην πασαρέλα του Ralph Lauren ενώ χει συμμετάσχει σε επιδείξεις και άλλων κορυφαίων σχεδιαστών, όπως ο Giorgio Αrmani και ο Elie Saab. Μάλιστα, η Ferrari την επέλεξε πρόσφατα ως το πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας της.




Η Ανθή γεννήθηκε την 25η Μαρτίου του 2002 κι έχει καταγωγή από την Κρήτη και τα Τρίκαλα. Ο πατέρας της Μανόλης είναι οπερατέρ στην τηλεόραση του Alpha και μια ημέρα είχε πάρει το μικρό κορίτσι στα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού. Η μικρή μαγεύτηκε από τα φώτα και τις κάμερες, ενώ ταυτόχρονα μάγεψε και όλους τους παρευρισκόμενους στα στούντιο με τη φυσική ομορφιά της. Τότε ζήτησε από τον πατέρα της να της επιτρέψει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, αλλά, όπως ο ίδιος λέει συχνά-πυκνά στους φίλους του, «η συμφωνία που έκανα μαζί της από την αρχή είναι να ασχοληθεί με το μόντελινγκ μόνο εάν έχει τις δυνατότητες να κάνει καριέρα μοντέλου στο εξωτερικό. Της είπα ότι, εάν δεν τα καταφέρει, θα τη σταματήσω και θα βρω τον τρόπο να το κάνω, διότι όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση έχουν δει πολλά τα μάτια μου».




Πέραν από το μόντελινγκ η Ανθή αγαπά και τον αθλητισμό και είναι οπαδός της ΑΕΚ. Την αγάπη για την Ένωση της την μετέδωσε ο πατέρας της με τον οποίον πηγαίνουν μαζί στο γήπεδο. Υπάρχει μάλιστα και φωτογραφία από παρουσία τους σε αγώνα της Ένωσης στο ΟΑΚΑ (κεντρική φωτό). H Ανθή έχει βρεθεί και στην "Αγιά Σοφιά" με τον πατέρα και τον νονό της (ένθετες φωτό). 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.