Header Ads


Ξανά πρώτη σε εισιτήρια η ΑΕΚ στη φετινή Super League!

Ξανά πρώτη σε εισιτήρια η ΑΕΚ στη φετινή Super League!


Από την επιστροφή της στην Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ έχει να γνωρίσει την ήττα εντός συνόρων από τον Μάρτιο του 2023

Ο λαός της ΑΕΚ τους γλεντάει!

Δυο χρόνια μετά ακριβώς από το πρώτο παιχνίδι της Ένωσης στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» πλέον είναι αποδεδειγμένο και επιβεβαιωμένο ότι το… κάστρο που σηκώθηκε στην Νέα Φιλαδέλφεια είχε τα κατάλληλα τείχη για να ξεκινήσει η εποχή… βασιλείας του Ματίας Αλμέιδα.



Η ΑΕΚ πέρασε ένα πολύ δύσκολο φινάλε στην περσινή αγωνιστική περίοδο. Έχασε το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική μετά από μεγάλα στραβοπατήματα, ενώ όλοι οι αντίπαλοί πανηγύρισαν κάποιον τίτλο. Έτσι παρότι η Ένωση τερμάτισε δεύτερη, κατέληξε στα προκριματικά του Conference League και με άδεια χέρια. Ταυτόχρονα, η φετινή χρονιά ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο. Αποκλεισμός από την Ευρώπη από τον Δεκαπενταύγουστο από… κάποια Νόα.

Παρόλα αυτά, η σχέση του κόσμου της ΑΕΚ είναι τόσο δυνατή που δεν ξεπερνιέται από αποτελέσματα. Και φέτος πρώτη η ΑΕΚ σε μέσο όρο εισιτηρίων, ενώ τα διαρκείας ξεπερνούν τις 20.000! Οι αριθμοί της Ένωσης σίγουρα θα αυξηθούν καθώς πλέον δόθηκε λύση με την διαδικασία μεταβίβασης.

Γι’αυτό και έγινε το πρώτο sold out έγινε με τον Παναθηναϊκό.



Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος εισιτηρίων μετά από 6 αγωνιστικές Super League:

ΑΕΚ – 22.892
ΟΣΦΠ – 21.944
ΠΑΟΚ 13.908
Αρης 7.222
ΠΑΟ 6.345
*Αρης και ΠΑΟ λόγω τιμωρίας διέθεσαν εισιτήρια σε ένα ματς.

Το απόρθυτο κάστρο της ΑΕΚ

Από την επιστροφή της στην Νέα Φιλαδέλφεια, έχει να γνωρίσει την ήττα εντός συνόρων από τον Μάρτιο του 2023. Δεν υπάρχει δεύτερη ήττα ακόμη αν και διανύουμε το τρίτο χρόνο λειτουργίας του γηπέδου τα τείχη του οποίου είναι όντως ψηλά, είναι ανίκητα και δεν θα πέσουν ποτέ ξανά.

Σε σύνολο 43 αγώνων ο Δικέφαλος στη νέα του φωλιά μετράει στις εγχώριες διοργανώσεις 34 νίκες, έχει οκτώ ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Ενώ χάρη στη νίκη επί του Παναθηναϊκού με σκορ 2-0 έφτασε να αριθμεί 100 γκολ υπέρ της και μόλις 18 σε βάρος της εντός έδρας.

Με την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια, υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα η ΑΕΚ στα ντέρμπι κατέγραψε:

Τη σεζόν 2022-2023 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα

Τη σεζόν 2023-2024: 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και καμία ήττα

Ενώ φέτος έχει ήδη επικρατήσει στο ένα και μοναδικό μεγάλο ματς, με τον Παναθηναϊκό, στην έδρα της (με σκορ 2-0). Κοινώς έχει συνολικά στο κάστρο της: 12 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.