Header Ads


Οικονομικό χάσμα μεταξύ Σαββίδη και Ηλιόπουλου για το Open!

Οικονομικό χάσμα μεταξύ Σαββίδη και Ηλιόπουλου για το Open!


Το οικονομικό χάσμα στις συζητήσεις Σαββίδη - Ηλιόπουλου για την πώληση του Open και οι εξελίξεις με τον Καλημέρη.

Νέες πληροφορίες σχετικά με το μέλλον του Open, καθώς οι διαπραγματεύσεις της πλευράς του Ιβάν Σαββίδη με εκείνης του Μάριου Ηλιόπουλου έχουν «μπλοκάρει» στο οικονομικό, ενώ και ο Τζώνη Καλημέρης αναμένεται να αποχωρήσει.

Αρχικά, φαίνεται πως και η δεύτερη θητεία του Τζώνη Καλημέρη στο Open οδεύει στο τέλος της. Η πρώτη ήταν τη διετία 2018 – 2019 κατά την έναρξη λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού.



Το έμπειρο στέλεχος είχε αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2019 από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Επέστρεψε στην Παιανία το καλοκαίρι του 2023 μέσω της συμφωνίας Open – Νίκου Κοκλώνη για την ανάληψη εκ μέρους του δεύτερου της διαχείρισης του ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού.

Ο Τζώνης Καλημέρης ανέλαβε αυτή τη φορά τη θέση του Γενικού Διευθυντή Επιχειρησιακής Λειτουργίας με παρουσία και στο Δ.Σ της «Ραδιοτηλεοπτικής» ιδιοκτήτριας εταιρίας του Open.



Μετά την αποχώρηση του Νίκου Κοκλώνη παρέμεινε στον σταθμό ωστόσο φαίνεται πως και αυτή η συνεργασία ολοκληρώνεται.

Το χάσμα στις διαπραγματεύσεις Σαββίδη - Ηλιόπουλου

Σύμφωνα με πληροφορίες, το στέλεχος έχει εκφράσει ήδη την επιθυμία του να αποχωρήσει από την εν λόγω θέση, αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας.



Την ίδια στιγμή στο παρασκήνιο φαίνεται πως έχει προς το παρόν σταματήσει η διαπραγμάτευση μεταξύ εκπροσώπων του Ιβάν Σαββίδη και του επιχειρηματία Μάριου Ηλιόπουλου για την εξαγορά του Open από τον τελευταίο με καλά πληροφορημένες πηγές να αναφέρουν πως έχει υπάρξει οικονομικό χάσμα που δεν φαίνεται να γεφυρώνεται αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, οι συζητήσεις δεν έχουν οδηγηθεί σε οριστικό «ναυάγιο».

Η απουσία προγράμματος, αλλά και οι αποχωρήσεις δυναμικού σε όλους τους τομείς του καναλιού της Παιανίας δημιουργούν κλίμα αβεβαιότητας για τους εναπομείναντες εργαζόμενους σε ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Πάντως, παρά τα όσα κυκλοφόρησαν δεν τίθεται θέμα καθυστέρησης στην καταβολή της μισθοδοσίας. Άλλωστε κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ από την ημέρα έναρξης λειτουργίας του Open.

Όσον αφορά στην πρόθεση Καλημέρη να αποχωρήσει φαίνεται πως συνδέεται και με την μεγάλη κωλυσιεργία στην πώληση του σταθμού ή στην οικονομική ενίσχυσή του από το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Το κανάλι δεν μπορεί να είναι πλέον ανταγωνιστικό σε καμία ζώνη, άρα δεν μπορεί να διεκδικήσει διαφημιστικά πακέτα από την αγορά. 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.