Header Ads


ΑΕΚ στην απολογία για την κλήση Λαμέλα: «Δεν υπάρχει συμπλοκή με Λουτσέσκου, παρά μόνο λεκτική επίθεση - Ένσταση για την κλήση του»

ΑΕΚ στην απολογία για την κλήση Λαμέλα: «Δεν υπάρχει συμπλοκή με Λουτσέσκου, παρά μόνο λεκτική επίθεση - Ένσταση για την κλήση του»


Τι αναφέρθηκε από την πλευρά της ΑΕΚ για την κλήση σε απολογία του Έρικ Λαμέλα και του Ντάνιελ Βέγκα

Ένσταση κατέθεσε η ΑΕΚ για την κλήση σε απολογία του Έρικ Λαμέλα μετά τη λήξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής. Παράλληλα, η Ένωση υποστήριξε ότι δεν υπήρξε καμία συμπλοκή του Ντάνιελ Βέγκα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ προσκομίστηκαν και ανάλογα βίντεο.



Ο Αλέξης Αλεξίου, δικηγόρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κατέθεσε ένσταση μερικής ακυρότητας για την κλήση του Λαμέλα, καθώς τόνισε πως το άρθρο με το οποίο κλήθηκε προϋποθέτει να έχει αποβληθεί, κάτι που δεν συνέβη. 

Παράλληλα, τόνισε πως οι εκθέσεις ήταν αντιφατικές, καθώς άλλες αναφέρουν πως ο Αργεντινός πέταξε στον προπονητή του ΠΑΟΚ χαρτί, άλλες επίδεσμο, άλλες υγρό μαντήλι κλπ. Η πλευρά της ΑΕΚ ανέφερε πως αυτό που πέταξε ήταν ένα tape και υποστήριξε πως δεν υπάρχει συμπλοκή ανάμεσά τους, παρά μόνο λεκτική επίθεση, προβάλλοντας και σχετικό βίντεο.



Όσον αφορά στον διαπληκτισμό Βέγκα και Λουτσέσκου, η ΑΕΚ ανέφερε πως δεν υπάρχει σωματική επαφή μεταξύ τους τονίζοντας πως «… ο Βέγκα δεν κάνει τίποτα, δεν πρόλαβε να πάει καν προς τον Λουτσέσκου», ενώ ο κ. Αλεξίου κατέληξε αναφέροντας πως «… την αιτία της έντασης πρέπει να την αναζητήσουμε σε ένα και μόνο πρόσωπο, τον Λουτσέσκου, που προκάλεσε τους πάντες».

Η απόφαση αναμένεται εντός της ημέρας, πιθανότατα μέχρι το απόγευμα, ενώ εκκρεμεί η ακρόαση ενώπιον της ΔΕΑΒ την προσεχή Τρίτη, με τη διαδικασία αυτή να είναι ανεξάρτητη από τη σημερινή και να είναι πιθανές άλλες ποινές.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.