Header Ads


Οργή στην ΑΕΚ για Πουλικίδη - Κατσικογιάννη: «Αν το οφθαλμοφανές δεν είναι οφθαλμοφανές υπάρχει μεγάλο πρόβλημα!»

Οργή στην ΑΕΚ για Πουλικίδη - Κατσικογιάννη: «Αν το οφθαλμοφανές δεν είναι οφθαλμοφανές υπάρχει μεγάλο πρόβλημα!»


Αισχρή διαιτησία στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό με τον Πουλικίδη να δείχνει τις προθέσεις του από νωρίς

Διαιτησία από τα βάθη της παράγκας αντιμετωπίζει η ΑΕΚ στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό.



Η θέση της ΑΕΚ: «Αν το οφθαλμοφανές δεν είναι οφθαλμοφανές υπάρχει μεγάλο πρόβλημα! Ο κόσμος βλέπει…»

Η κατάσταση φάνηκε από πολύ νωρίς με τον Πουλικίδη και τον Τσακαλίδη από το VAR να δείχνουν την πρόθεσή του να κατακρεουργήσουν την Ένωση απέναντι σε μια ομάδα που παίζει με… 10 παίκτες μέσα στην περιοχή και σε ένα γήπεδο που ρίχνει «καρέκλες».

Στην ΑΕΚ βράζουν από τη διαιτησία και στο ημίχρονο η θέση της Ένωσης ήταν: «Αν το οφθαλμοφανές δεν είναι οφθαλμοφανές υπάρχει μεγάλο πρόβλημα! Ο κόσμος βλέπει…»



Η διαιτησία του Πουλικίδη σήμερα είναι βγαλμένη από τα… ορθόδοξα χρόνια της παράγκας. Από το πρώτο λεπτό «τιμωρεί» τον Φραντζί Πιερό, μόνο και μόνο επειδή είναι πιο δυνατός από τους αντιπάλους του. Ενώ σε μια φάση υπέδειξε φάουλ χωρίς καν να έχει τη μπάλα γιατί ο Παντελάκης έπεσε πάνω του. Είδε επιθετικό φάουλ στο… μπάσκετ το «Πουλέν» του Μάκη! Ρεσιτάλ έδωσε επίσης στο φινάλε του ημιχρόνου όταν ο Πιερό πήδηξε για διεκδίκηση, συγκρούστηκε με το κεφάλι του αντιπάλου του ψηλά και ο ρέφερι έδειξε αμέσως κάρτα στον φορ της ΑΕΚ.

Παναιτωλικός-ΑΕΚ: Το πέναλτι στον Περέιρα

Στο 28′ ο Φραντζί Πιερό με τακουνάκι έστρωσε φοβερά τη μπάλα στον Ρομπέρτο Περέιρα μέσα στην μικρή περιοχή, εκείνος έκανε ένα κοντρόλ, πέρασε τον Τσάβες και ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού γκρέμισε τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.