Header Ads


Εξελίξεις στον Ηρακλή - Φούρνοι Βενέτη: Ο Μονεμβασιώτης «τελειώνει» τεχνικό διευθυντή και γυμναστή!

Εξελίξεις στον Ηρακλή - Φούρνοι Βενέτη: Ο Μονεμβασιώτης «τελειώνει» τεχνικό διευθυντή και γυμναστή!


Η νέα ήττα, αυτή τη φορά από την ΑΕΛ με 3-0, φέρνει αναταράξεις στο εσωτερικό του Ηρακλή - Φούρνοι Βενέτη, με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη να οδηγεί στην πόρτα της εξόδου τεχνικό διευθυντή και γυμναστή!

Αναλυτικότερα, ο ισχυρός άνδρας του «Γηραιού» δείχνει αποφασισμένος για ανακατατάξεις στην στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος, με τον Μανόλο Σαλβαδόρ και τον Παναγιώτη Τοπαλίδη να αναμένονται να αποτελέσουν άμεσα παρελθόν από τους Θεσσαλονικείς.



Στον πρώτο χρεώνονται ορισμένες επιλογές ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και δεν ανταποκρίνονται μέχρι στιγμής στις απαιτήσεις και στις προσδοκίες των «κυανόλευκων», καθώς επίσης και ο ανενεργός του ρόλος από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και έπειτα.

Όσον αφορά τον δεύτερο, δυσαρέσκεια επικρατεί και για τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και εκγύμνασης που επέδειξε ο Ηρακλής - Φούρνοι Βενέτη στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την νέα αλλαγή προσώπων στο τεχνικό επιτελείο, μετά την αποχώρηση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου πριν μια εβδομάδα.



Έτσι λοιπόν, το μόνο που απομένει είναι οι ανακοινώσεις για την επισημοποίηση του τέλους της συνεργασίας με Σαλβαδόρ και Τοπαλίδη αντίστοιχα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τίποτα δεν είναι βέβαιο για το μέλλον του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βαγγέλη Αγγελή.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.