Header Ads


Κλειδί για το μέλλον η «χημεία» Αλμέιδα - Ριμπάλτα!

Κλειδί για το μέλλον η «χημεία» Αλμέιδα - Ριμπάλτα!


Θετικά τα πρώτα μηνύματα απο την συνύπαρξη του διευθυντή ποδοσφαίρου της ΑΕΚ με τον πετυχημένο προπονητή

Ο Χαβιέρ Ριμπάλτα ανακοινώθηκε την Τετάρτη από την ΑΕΚ και επίσημα, όμως ουσιαστικά έχει πιάσει εδώ και λίγες ημέρες δουλειά στην Ένωση. Από τα πρώτα πράγματα που έκανε, μόλις συμφώνησε με τον Μάριο Ηλιόπουλο ήταν να συναντηθεί με τον Ματίας Αλμέιδα.



Την Τετάρτη, όταν και τυπικά έπιασε δουλειά ο Καταλανός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, πήγε στο προπονητικό κέντρο και την προπόνηση, γνώρισε παίκτες και στελέχη και τα είπε στη συνέχεια με τον Ματίας Αλμέιδα για πολλές ώρες. Είναι δεδομένο πως σε αυτή τη συνάντηση τέθηκαν τα πάντα επί τάπητος με τους δυο άντρες να μπαίνουν σε λεπτομέρειες.

Το πολύ θετικό που υπάρχει ως πληροφορία αυτή τη στιγμή είναι πως ο Ματίας Αλμέιδα όχι μόνο είδε πολύ θετικά την πρόσληψη Ριμπάλτα, αλλά και οι δυο τους τα πάνε πολύ καλά. Υπάρχει κώδικας επικοινωνίας μεταξύ τους από την πρώτη στιγμή. Πολύ σημαντικό γι’ αυτό έχει να κάνει με το ότι μιλούν και την ίδια γλώσσα.



Και ο ίδιος ο Ριμπάλτα γνωρίζει άριστα τη δουλειά που έχει κάνει αυτά τα 2,5 χρόνια στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα. Γνωρίζει πόσο σημαντικός είναι για το κλαμπ ο προπονητής, εκτιμά και αναγνωρίζει την προσφορά του και στόχος του είναι η από κοινού προσπάθεια για αναβάθμιση της ομάδας.

Αυτή η χημεία αν διατηρηθεί θα είναι το σημείο κλειδί για το μέλλον της ΑΕΚ. Ένας αδιαμφισβήτητα ικανός και έμπειρος διευθυντής ποδοσφαίρου μαζί με τον πιο πετυχημένο προπονητή του 21ου αιώνα στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.