Header Ads


ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο Λουτσέσκου είναι στο στόχαστρο αρρωστημένων προσβολών επί χρόνια»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο Λουτσέσκου είναι στο στόχαστρο αρρωστημένων προσβολών επί χρόνια»


Η επίσημη θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όλα όσα συνέβησαν, αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, και οδήγησαν στην στιγμή έντασης ανάμεσα στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τοποθετήθηκε στην συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά τη λήξη του ισόπαλου (1-1) ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την συμπεριφορά του και λίγο αργότερα ήρθε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ με επίσημη θέση να σταθεί στο πλευρό του.



Οι «ασπρόμαυροι», όπως τονίζουν, δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε καταγγελία κατά του Λαμέλα, ο οποίος φέρεται να πέταξε τα αντικείμενα προς τον Ρουμάνο προπονητή.

Πιο αναλυτικά:

«Ως γνήσια προσφυγική ομάδα αποφεύγουμε την κλάψα που για κάποιους έχει γίνει δευτέρα φύση. Υπερασπιζόμαστε με πάθος την ομάδα μας, και φυσικά πληρώνουμε τα λάθη μας και δεν επιτρέπουμε στον εαυτό μας τη υποκριτική θυματοποίηση.
 
Συστήνουμε σε όλους να χρησιμοποιούν με σύνεση τον όρο «πρόκληση» από την αρχή της ιστορίας κι όχι από το βολικό τους επεισόδιο. Έχουμε κάνει τιτάνια υπομονή με την a la cart αγιοποίηση των αντιπάλων μας και την μόνιμη δαιμονοποίηση του κορυφαίου προπονητή στη χώρα, που μόνο επειδή σε κάθε τόνο υπενθυμίζει τη δική του άποψη, είναι επί 90 λεπτά στο στόχαστρο αρρωστημένων προσβολών επί χρόνια.



ΥΓ. Από την πλευρά μας ζητούμε να μην κληθεί σε απολογία ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που πέταξε τα αντικείμενα στον Ραζβάν Λουτσέσκου γι’ αυτό και δεν τον κατονομάζουμε. Τον προτιμούμε στους αγωνιστικούς χώρους».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.