Header Ads


Η επιθυμία του Ριμπάλτα και οι πρώτες στιγμές του στην ΑΕΚ

Η επιθυμία του Ριμπάλτα και οι πρώτες στιγμές του στην ΑΕΚ


Πώς έζησε το ματς της ΑΕΚ Β ο νέος διευθυντής της Ένωσης και ποια η επιθυμία του

Ο Χαβιέρ Ριμπάλτα συμπληρώνει ουσιαστικά μία εβδομάδα στην ΑΕΚ και έχει γεμίσει ήδη γνώσεις σχετικά με την καθημερινότητα του συλλόγου. Πλέον βλέπει τα πάντα και με τα μάτια του και πολλές ακόμα λεπτομέρειες.



Το μεσημέρι της Κυριακής ο νέος διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν στο Σεραφείδειο και είδε από κοντά τον αγώνα της ΑΕΚ Β με την Καλαμάτα (2-2). Μάλιστα ο Ριμπάλτα είδε το πρώτο ημίχρονο από την εξέδρα και το δεύτερο ανάμεσα στους δυο πάγκους, κάνοντας συνεχώς ερωτήσεις για τους παίκτες, ενώ είχε και ένα μικρό τετ α τετ με τον Νίκο Κούστα.

Γενικά ο Ριμπάλτα αφιερώνει ήδη πολλές ώρες δουλειάς κοντά στην ομάδα. Κι αυτό θα συνεχίσει να το κάνει και στην πορεία της θητείας του. Μάλιστα, επιθυμία του είναι να βρίσκεται όχι μόνο στα γραφεία της ΠΑΕ στη Φιλαδέλφεια, αλλά κυρίως στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα.



Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ριμπάλτα έχει γραφείο και στην OPAP Arena, αλλά και στο προπονητικό κέντρο. Περισσότερες ώρες θα περνάει πάντως στα Σπάτα, εκεί όπου είναι καθημερινά όλη η πρώτη ομάδα, η ΑΕΚ Β και οι Ακαδημίες. Εκεί όπου θα μπορεί να τον βρει όποιος επιθυμεί από παίκτες, μέχρι προπονητές και στελέχη.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.