Header Ads


Η αλήθεια για Λίνα Σουλούκου και ΑΕΚ!

Η αλήθεια για Λίνα Σουλούκου και ΑΕΚ!


Τι αναφέρει γνωστός δημοσιογράφος - Γιατί η Λίνα Σουλούκου δεν θα έρθει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ
Πριν από περίπου 10 ημέρες είχε παίξει στα ελληνικά ΜΜΕ ως υποψήφια για να πάρει θέση στην ΑΕΚ.



Όπως αναφέρει ο Ευάγγελος Μίχος, πιθανότερο μάλλον είναι περισσότερο ο Μάριος Ηλιόπουλος να ήθελε ή να προσπάθησε κάτι τέτοιο και λιγότερο η Σουλούκου να το επεδίωκε. 

Άλλωστε η πρώην Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού, κάνει διεθνή καριέρα, θεωρείται/αναγνωρίζεται ως τοπ στέλεχος του ποδοσφαίρου και για να το θέσω διαφορετικά... παίζει σε άλλες πίστες! 



Παρεμπιπτόντως να διευκρινίσω πως τότε, τα περί ΑΕΚ, είχαν διαψευστεί από το περιβάλλον της! Η Σουλούκου που λόγω... Ντε Ρόσι και της κόντρας που άνοιξε με τους τιφόζι της Ρόμα “φαγώθηκε” από τους "τζιαλορόσι" παραμένει στην Ρώμη μαζί με την οικογένειά της αφού τα παιδιά της πηγαίνουν σχολείο εκεί. 



Σύμφωνα με την ιταλική πιάτσα πήρε μια μεγάλη αποζημίωση ( φέρεται κοντά στα  2.500.000 ευρώ)  από την Ρόμα και πληρωμένους τους μισθούς της μέχρι το καλοκαίρι, αν δεν δουλέψει σε άλλο κλαμπ!! Οι γνωριμίες πάντως που έχει κάνει με την ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και το όνομα που έχει φτιάξει, της επιτρέπει να συζητάει για την επόμενη δουλειά της στα κορυφαία πρωταθλήματα, διατηρώντας  πολυτέλεια να μην σκέφτεται τον εργασιακό επαναπατρισμό της. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να είναι ο επόμενος προορισμός της, αν και η τελευταία επιβεβαιωμένη πληροφορία θέλει την Έβερτον να κάνει πρόταση στην Σουλούκου!!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.