Header Ads


Ηλιόπουλος μετά την συνάντηση με Γκαγκάτση: «Δεν θα ανεχτούμε στην προσπάθεια για πρωταθλητισμό χτυπήματα κάτω από τη μέση»

Ηλιόπουλος μετά την συνάντηση με Γκαγκάτση: «Δεν θα ανεχτούμε στην προσπάθεια για πρωταθλητισμό χτυπήματα κάτω από τη μέση»


Ο Μάριος Ηλιόπουλος μετά τη συνάντηση με τον Μάκη Γκαγκάτση τόνισε πως η ΑΕΚ δεν θα δεχθεί χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Λίγες ώρες μετά την ανάλυση των επίμαχων φάσεων από τον Στεφάν Λανουά, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, επισκέφθηκε την Τρίτη (8/10) το πρωί τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση.



Οι δύο άνδρες συζήτησαν για περίπου δύο ώρες, ενώ μετά το τέλος της συνάντησης, ο Μάριος Ηλιόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση.

"Επιζητούμε το 'ευ αγωνίζεσθαι'. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα, κατέστησα σαφές ότι δεν θα δεχτούμε χτυπήματα κάτω από τη μέση. Η ΑΕΚ είναι ο σύλλογος με τη μεγαλύτερη πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά.



Το προφίλ της ομάδας, αλλά και το δικό μου, δεν μας επιτρέπουν να ανεχτούμε στην προσπάθεια για πρωταθλητισμό τέτοιου είδους ενέργειες. Θα προστατέψουμε τα ιδανικά μας με όλες μας τις δυνάμεις. ... 'Λόγοι γάρ έργων σκιαί εισί.'... Ο νοών νοείτω..." ανέφερε συγκεκριμένα.

Θυμίζουμε πως από την ΕΠΟ προκύπτει πως ο Μάκης Γκαγκάτσης παρέπεμψε τον Μάριο Ηλιόπουλο στην ΚΕΔ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.