Header Ads


«Ο Αλμέιδα έδωσε το ΟΚ και η ΑΕΚ διαπραγματεύεται με την Ρίβερ Πλέιτ για τον Ντίας»

«Ο Αλμέιδα έδωσε το ΟΚ και η ΑΕΚ διαπραγματεύεται με την Ρίβερ Πλέιτ για τον Ντίας»


Οι Αργεντίνοι επαναφέρουν το όνομα του 28χρονου μπακ της Ρίβερ Πλέιτ, Έντσο Ντίας για την ΑΕΚ

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα. Σε ρεπορτάζ της η οπαδική ιστοσελίδα «soydelmillo.com» αναφέρει ότι «ο Αλμέιδα έδωσε το ΟΚ και η ΑΕΚ διαπραγματεύεται να πάρει παίκτη από την Ρίβερ τον Δεκέμβριο» επισημαίνοντας πως «αυτό θα γίνει με δανεισμό χαμηλής χρεώσης και οψιόν αγοράς». Εν συνεχεία στο lead υπογραμμίζεται ότι «ο Γκαγιάρδο θα μπορούσε να έρθει σε συμφωνία με τον Αλμέιδα για να πάρει η ΑΕΚ έναν παίκτη που δεν χρησιμοποιεί».



«Μόλις λίγες εβδομάδες απομένουν για να ξεκινήσει το μεταγραφικό παζάρι και οι φήμες εξαπλώνονται ήδη στα social media, διότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για παίκτη της Ρίβερ . «Δάνειο με χαμηλή χρέωση και επιλογή αγοράς» δήλωναν για το ενδιαφέρον που έδειξε τις τελευταίες ώρες ο Αλμέιδα», σημειώνεται στο δημοσίευμα, στο οποίο εν συνεχεία υπογραμμίζεται πως ο Γκαγιάρδο προχωρά στην αναδιάρθρωση του ρόστερ της Ρίβερ για να ακολουθήσει η αναφορά στην ΑΕΚ και τον Ντίας.

Επισημαίνεται πως «ο Ντίας στοχεύει να φύγει» με το ρεπορτάζ να επικαλείται ατάκα του δημοσιογράφου, Χέρμαν Γκαρσία Γκρόβα που ανέφερε στο ραδιόφωνο του «Radio La Red» ότι «ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να τον προσθέσει στην ΑΕΚ. Σκέφτονται για ένα δάνειο με χαμηλή προμήθεια και μια επιλογή αγοράς, αλλά η Ρίβερ ξεφορτώνεται την πλευρά μόνο για πώληση» σημειώνοντας ταυτόχρονα πως η υπόθεση θα μπορούσε να εξελιχθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Και κάπου εκεί στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως «η παρουσία Ακούνια στην 11άδα της Ρίβερ του αφαιρεί το δικαίωμα παρουσίας στην 11άδα». Και εν συνεχεία υπογραμμίζεται πως «ο Ντίας θέλει να παίξει στο εξωτερικό και για οικονομικούς λόγους και στην Ελλάδα πληρώνουν».



Και καταλήγοντας στο δημοσίευμα αναφέρεται πως «ο Ντίας βλέπει το ενδεχόμενο να πάει στην ΑΕΚ ζεστά λόγω Αλμέιδα και της παρουσίας των Αργεντινών στην Ένωση, όμως πρώτα η Ρίβερ θα πρέπει να πει ΟΚ στην αναχώρηση του».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.