Header Ads


Τα διλήμματα Αλμέιδα για Πανσερραϊκό!

Τα διλήμματα Αλμέιδα για Πανσερραϊκό!


Ο Αργεντινός τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και κάποια διλήμματα για τις Σέρρες, ενώ ακολουθεί κρίσιμο παιχνίδι Κυπέλλου με τους Θεσσαλονικείς.

Όπως στην ισόπαλη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ έτσι και στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό (26/10), ο Ματίας Αλμέιδα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. 

Το γεγονός, ότι στην ΑΕΚ δεν υπάρχουν τραυματίες και προβλήματα μετά από πολύ καιρό είναι σημαντικό, για τον προπονητή βέβαια αποτελεί ευχάριστο πονοκέφαλο, αφού η κατάρτιση της ενδεκάδας μπορεί να εξελιχθεί σε ένα δυσεπίλυτο σταυρόλεξο. 



Από τη στιγμή που ακολουθεί το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη (30/10), ο οποίος πέρσι πέταξε έξω την ομάδα του «Δικέφαλου» αετού από τον θεσμό, ο προπονητής έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του, ότι πρέπει να κάνει συντήρηση δυνάμεων.

Το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Super League μπορεί για τους Ενωσίτες να αποτελεί ευκαιρία για εξόρμηση, αφού έχουν εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια που τους έχουν διατεθεί, δεν παύει όμως να εξίσου κρίσιμo. Εξάλλου η τελευταία ανάμνηση από Σέρρες δεν είναι τόσο ευχάριστη για τους «κιτρινόμαυρους». Η ΑΕΚ προηγείτο και ισοφαρίστηκε δύο φορές με τον Πανσερραϊκό να κλέβει τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του (νυν παίκτη του ΠΑΟΚ) Θυμιάνη.



Στα αγωνιστικά ο Αλμέιδα ενδέχεται να μην ακολουθήσει συνταγή ΠΑΟΚ και να εντάξει στο βασικό σχήμα δύο παίκτες που δεν ξεκίνησαν στην ενδεκάδα της αναμέτρησης της προηγούμενης αγωνιστικής. Αναφερόμαστε στον Πινέδα και τον Ελίασον. Ο Μεξικανός έμεινε στον πάγκο και μπήκε αλλαγή στο δεύτερο μέρος. Ο Σουηδός ανέβασε πυρετό το πρωί της Κυριακής και αποκλείστηκε προληπτικά από την αποστολή.

Ο μεγάλος γρίφος είναι, αν ο Αργεντινός τεχνικός θα δοκιμάσει ξανά το δίδυμο Πιερό-Γκαρσία, το οποίο όπως είδαμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ δεν απέδωσε, ίσως γιατί λείπει η χημεία αλλά και αγωνιστικός ρυθμός στον επιθετικό από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο. Το γκολ του Πιερό μπήκε με ασίστ από τον αριστερό εξτρέμ Κοϊτά, η παρουσία του οποίου θεωρείται δεδομένη, αν και δεν αποκλείεται να γίνει διαχείριση, καθώς όπως θυμάστε, ο Μαυριτανός ένιωσε ενοχλήσεις στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής από το πρώτο ημίχρονο, έσφιξε όμως δόντια και συνέχισε να παίζει και στο δεύτερο ημίχρονο, βγάζοντας όλο το 90λεπτο.



Το ερωτηματικό είναι ποιόν εκ των Λαμέλα, Πινέδα, Λιούμπισιτς θα χρησιμοποιήσει ο Αλμέιδα πίσω από τον επιθετικό, κάτι που θα φανεί στο παιχνίδι του Σαββάτου. Όσον αφορά τον Μαρσιάλ; Άπαντες είδαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ότι του λείπει αγωνιστικός ρυθμός και χημεία με την ομάδα, η οποία μπορεί να αποκτηθεί με τα παιχνίδια. Οπότε μάλλον να τον περιμένουμε να έρχεται από τον πάγκο. Στα μετόπισθεν δεν πρόκειται κάτι να αλλάξει, με τους Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Πήλιο να διατηρούν τις θέσεις τους, αν και με ενδεκάδα φλερτάρει και ο Κάλενς, καθώς ο Καμερουνέζος δεν ήταν καλός με τον ΠΑΟΚ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.