Header Ads


Δεν ξεχνά τον Ουίλμπεκιν η ΑΕΚ: «Θα επιστρέψεις πιο δυνατός»

Δεν ξεχνά τον Ουίλμπεκιν η ΑΕΚ: «Θα επιστρέψεις πιο δυνατός»


Στο πλευρό του Ουίλμπεκιν η ΑΕΚ Betsson μετά τον χθεσινό σοβαρό τραυματισμό του

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν υπέστη ρήξη χιαστού στην πρεμιέρα της Euroleague και η ΑΕΚ Betsson, η ομάδα που τον... σύστησε στα ευρωπαϊκά παρκέ έστειλε το δικό της μήνυμα στήριξης στον Αμερικανό γκαρντ.



Η σεζόν για τον Σκότι Ουίλμπεκιν «άνοιξε» με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, αφού στην πρεμιέρα της Φενέρμπαχτσε στην Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό, ο 31χρονος γκαρντ υπέστη ρήξη χιαστού. Αυτό συνέβη σε ανύποπτο χρόνο, μετά από ένα άτσαλο «πάτημα» του Αμερικανού.

Η ΑΕΚ Betsson φυσικά δεν ξεχνά το πέρασμα του Ουίλμπεκιν από την ομάδα. Αν και ο ίδιος αγωνίστηκε σε μόλις 9 παιχνίδια πρωταθλήματος με τα χρώματα της «Ένωσης», η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ δεν παρέλειψε να αφήσει ένα μήνυμα στήριξης προς εκείνον μέσω σχετικής ανάρτησης στο X, γράφοντας: «Θα επιστρέψεις πιο δυνατός, Σκότι».



Σε αυτά τα 9 ματς του με την ΑΕΚ, ο Σκότι Ουίλμπεκιν είχε κατά μέσο όρο 8,0 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 3,9 ασίστ ανά παιχνίδι. Προτού παίξει στην ΑΕΚ, αγωνιζόταν στην αυστραλέζικη Κερνς Τάιπανς.

Μετά την ΑΕΚ ήρθε η καταξίωση για τον Ουίλμπεκιν, αφού αγωνίστηκε στο Summer League με τους Φιλαδέλφεια 76ers, χωρίς ωστόσο να παραμείνει στην ομάδα και στην συνέχεια επέστρεψε στην τουρκική Νταρουσάφακα, όπου έμεινε από το 2015 έως και το 2018.

Από το 2018 έως και το 2022 αγωνίστηκε για χάρη της Μακάμπι Τελ-Αβίβ, ενώ από το 2022 έχει βρει το «λιμάνι» του στην Φενέρμπαχτσε. Ο τραυματισμός αυτός σίγουρα αφήνει πίσω τον νατουραλιζέ Τούρκο, ωστόσο η στήριξη που έχει λάβει τα τελευταία εικοσιτετράωρα είναι συγκινητική, με την ΑΕΚ Betsson να συμμετέχει σε αυτό το «κύμα» στήριξης.





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.