Header Ads


Ανάλυση Λανουά για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Ο Μπάμπα προσπάθησε να κοντράρει την μπάλα, ο Γκαρσία τον χτύπησε στην γάμπα! Κανένα πέναλτι!»

Ανάλυση Λανουά για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Ο Μπάμπα προσπάθησε να κοντράρει την μπάλα, ο Γκαρσία τον χτύπησε στην γάμπα! Κανένα πέναλτι!»


Ο Στεφάν Λανουά ανέλυσε μέσω video επίμαχες φάσεις της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον πρόεδρο της ΚΕΔ να αναφέρεται μεταξύ άλλων στο πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Δύο ημέρες μετά από την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ακολούθησε η ανάλυση των επίμαχων φάσεων από τον Στεφάν Λανουά, με τον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας να αναφέρεται την Τρίτη (μέσω VIDEO που έδωσε στη δημοσιότητα) στις αμφισβητούμενες φάσεις, ενώ στάθηκε και στην περίπτωση του πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ για το μαρκάρισμα του Μπάμπα Ράχμαν πάνω στον Λιβάι Γκαρσία.



Αναλυτικά όσα είπε ο Στεφάν Λανουά:

Για το μαρκάρισμα του Μπάμπα στον Λιβάι Γκαρσία στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: "Σε αυτήν την περίπτωση ο αμυνόμενος (Μπάμπα) προσπαθεί να κοντράρει την μπάλα για να προσπαθήσει την προσπάθεια για σουτ. Ο επιθετικός παίζει την μπάλα και μετά χτυπάει τον αμυνόμενο στη γάμπα. Απόφαση: κανένα πέναλτι".




Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.