Header Ads


Το προσωπικό στοίχημα Ηλιόπουλου μετά την πρόσληψη Ριμπάλτα!

Το προσωπικό στοίχημα Ηλιόπουλου μετά την πρόσληψη Ριμπάλτα!


Οι πρώτες ημέρες του Ισπανού διευθυντή στην ΑΕΚ, η συνεχόμενη επαφή του με τον Αλμέιδα και ο στόχος του Ηλιόπουλου

Ο Χαβιέρ Ριμπάλτα συμπληρώνει τα πρώτα του 24ώρα στην ΑΕΚ και όπως φαίνεται έχει πέσει αμέσως και με μεγάλη όρεξη στη δουλειά. 

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έφερε στην ΑΕΚ τον Ισπανό δίνοντάς του το μεγαλύτερο συμβόλαιο που κατέχει στέλεχος στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες απ’ αυτόν είναι τεράστιες.



Το μεγάλο στοίχημα του Ηλιόπουλου σε αυτή τη φάση είναι ένα: Να πετύχει η συνεργασία του Ματίας Αλμέιδα με τον Χαβιέρ Ριμπάλτα. Εφόσον συμβεί αυτό ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι πεπεισμένος ότι το όραμά του να αναβαθμιστεί η ομάδα σε όλα τα επίπεδα και αυτό να βγει τόσο στην καθημερινότητά της, όσο φυσικά και στο γήπεδο θα γίνει πραγματικότητα.

 «Χημεία» μεταξύ Αλμέιδα – Ριμπάλτα από τα πρώτα αυτά 24ώρα της κοινής τους συνύπαρξης στην ΑΕΚ δείχνει να υπάρχει. Χρειάζεται όμως και χρόνος. Χρόνο που τους δίνει φυσικά ο Ηλιόπουλος.



Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θέλοντας να «δέσουν» αμέσως Αλμέιδα και Ριμπάλτα φρόντισε από την πρώτη στιγμή να τους φέρει σε επαφή και συνεχίζει να το κάνει. Πήγε μαζί με τον Ισπανό την Τετάρτη στα Σπάτα και τον παρουσίασε σε όλη την ομάδα, πήγαν μαζί στο προπονητικό κέντρο και την Πέμπτη έχοντας πολύωρη συνεργασία με τον Ματίας και όχι μόνο, καθώς συζητήσεις υπήρξαν και με την ΑΕΚ Β και σε εργαζόμενους στην ομάδα.

Γενικά ο Ριμπάλτα έχει ξεκινήσει τις επαφές του σε όλους μέσα στην σύλλογο. Έχει ξεκινήσει να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τα θετικά, να μαθαίνει τι περισσότερο χρειάζεται η ομάδα, όσον αφορά την καθημερινότητά της και προχωράει... Όλα αυτά σε συνεργασία πάντα με τον Ματίας Αλμέιδα και φυσικά τη διοίκηση.



Γενικά ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι πεπεισμένος πως το δίδυμο Αλμέιδα – Ριμπάλντα είναι ικανό να στρώσει στην ΑΕΚ έναν εξαιρετικό δρόμο. Και φυσικά δεν μιλάμε μόνο για τα μεταγραφικά θέματα που θα τρέξουν φυσικά κι αυτά, αλλά για πράγματα στην καθημερινή ζωή της ομάδας στα Σπάτα και όχι μόνο.

Η δουλειά λοιπόν, έχει ξεκινήσει με τον Ριμπάλτα να είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Ματίας Αλμέιδα και μαζί να προχωρούν…  
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.