Header Ads


«Λόγοι γάρ έργων σκιαί εισί»: Τι σημαίνει η αρχαία ελληνική φράση που είπε ο Μάριος Ηλιόπουλος μετά τη συνάντησή με τον Γκαγκάτση!

«Λόγοι γάρ έργων σκιαί εισί»: Τι σημαίνει η αρχαία ελληνική φράση που είπε ο Μάριος Ηλιόπουλος μετά τη συνάντησή με τον Γκαγκάτση!


Μάριος Ηλιόπουλος και Μάκης Γκαγκάτσης είχαν το πρωί της Τρίτης (08/10) συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ, με τους δύο παράγοντες να συζητούν για αρκετή ώρα και μετά το τέλος της ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ να προβαίνει σε δήλωση. Τι σημαίνει η αρχαία ελληνική φράση που έκλεισε την ομιλία του ο Ηλιόπουλος.

Η επίσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ έκανε το πρωί της Τρίτης (08/10) ο Μάριος Ηλιόπουλος, ζητώντας να συναντηθεί αυτοπροσώπως με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση.



Οι δύο παράγοντες συζήτησαν για αρκετή ώρα, με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ να εκφράζει τα παράπονά του για τη διαιτησία, κυρίως του αγώνα με τον Παναιτωλικό, που η Ένωση μέσω ανακοίνωσής της ανέφερε ότι έγινε "πρωτοφανή για την εποχή του VAR αλλοίωση αποτελέσματος".

Ο Γκαγκάτσης παρέπεμψε τον διοικητικό ηγέτη του Δικεφάλου στην ΚΕΔ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι "η ανεξαρτησία της οποίας δεν αμφισβητείται", με τον Ηλιόπουλο να προβαίνει σε δήλωση μετά το φινάλε τις δίωρης συνάντησης.



Σε αυτή, έκλεισε την τοποθέτησή του τη φράση στα αρχαία ελληνικά "λόγοι γάρ έργων σκιαί εισί", που μεταφράζεται ως "τα λόγια κρύβουν τα έργα".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.