Header Ads


Ξαφνική επίσκεψη Ηλιόπουλου στην ΕΠΟ και Γκαγκάτση!

Ξαφνική επίσκεψη Ηλιόπουλου στην ΕΠΟ και Γκαγκάτση!


Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και το monobala.gr τις παρακολουθεί και τις αποκαλύπτει. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πριν από λίγο ο Μάριος Ηλιόπουλος έφτασε στην ΕΠΟ για να συναντήσει τον πρόεδρο της Μάκη Γκαγκάτση.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ συνοδευόταν από άτομα της προσωπικής του ασφάλειας που επέβαιναν σε δύο τζιπ και μία μοτοσικλέτα. Κινήθηκε αμέσως προς το γραφείο του Γκαγκάτση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ηλιόπουλος έδειχνε να είναι εκνευρισμένος. 



Ο Γκαγκάτσης ενημερώθηκε αμέσως και φυσικά δέχθηκε στο γραφείο του τον Ηλιόπουλο χωρίς να υπάρχει τρίτο άτομο στον χώρο.

Η αιφνίδια επίσκεψη του Ηλιόπουλου πραγματοποιείται ώρες μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο που δημιούργησε ο Στεφάν Λανουά και αφορά τις επίμαχες φάσεις της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

Οι δύο από αυτές ήταν από το παιχνίδι Παναιτωλικός – ΑΕΚ (1-0) στο οποίο οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν δύο πέναλτι αλλά ο διαιτητής Κώστας Πουλικίδης δεν τα καταλόγισε. Ο Γάλλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ συμφώνησε δημοσίως με τις κρίσεις του Πουλικίδη.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.