Header Ads


Ούτε Ελλάδα, ούτε Αίγυπτο - Ανατροπή με Σέρχιο Ράμος!

Ούτε Ελλάδα, ούτε Αίγυπτο - Ανατροπή με Σέρχιο Ράμος!


Ο Σέρχιο Ράμος έπειτα από αρκετούς μήνες χωρίς ομάδα φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος παραμένει ελεύθερος στην μεταγραφική αγορά, φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας που φορτσάρει για την απόκτηση του.

Πριν από μερικές ημέρες, Οι ιθύνοντες και ακόμη και κάποιοι μεσάζοντες κοντά στον Ζάμαλεκ της Αιγύπτου είχαν εκφράσει τις τελευταίες ώρες την ανάγκη και το ενδιαφέρον για την υπογραφή του Σέρχιο Ράμος. 



Το όνομα του άλλοτε αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης είχε ακουστεί έντονα και για ομάδες της ελληνικής Stoiximan Super League.

Αυτή τη φορά το όνομα του Σέρχιο Ράμος βρίσκεται σε ιταλικά δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρουν πως ο Ισπανός στόπερ εξετάζεται από τους ιθύνοντες της Γιουβέντους. Κι αυτό διότι, ο Γκλέισον Μπρέμερ αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα του Champions League με τη Λειψία και, μετά τις ιατρικές εξετάσεις που ακολούθησαν, ο Βραζιλιάνος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.



Ο κεντρικός αμυντικός θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ημέρες και θα μείνει εκτός για 6 έως 7 μήνες, άρα θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και, από την Ιταλία. Με αυτόν τον τρόπο, ο Μπρέμερ αφήνει ένα κενό που είναι δύσκολο μπορεί να αντικατασταθεί επάξια.

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην «Tuttosport», τοποθετούν ήδη τον Σέρχιο Ράμος ως έναν από τους βασικούς υποψήφιους για να καλύψει τη θέση του Βραζιλιάνου αμυντικού. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Σεβίλλης, παραμένει χωρίς ομάδα από τότε που τελείωσε η παραμονή του στους Σεβιγιάνους, δεν βρήκε ομάδα που να τον ικανοποιεί ή να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του και πλέον η Γιουβέντους είναι στα σχέδια του για τη συνέχεια της καριέρας του.



Τώρα θα πρέπει να δούμε αν η Γιουβέντους κάνει το ίδιο με την Μπαρτσελόνα, η οποία υπέγραψε έπειτα από ανάγκη τον Βόιτσεχ Στσέσνι, ή θα συνεχίσει την πορεία της με την τωρινή της ομάδα, όπως έκανε ο Γκουαρδιόλα μετά τον τραυματισμό του Ροντρίγκο, μέχρι να έρθει η χειμερινή αγορά.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.