Header Ads


Σάκοτα: «Η διαφορά με τις ομάδες που παίζουν Ευρωλίγκα είναι τεράστια και όλο και μεγαλώνει»

Σάκοτα: «Η διαφορά με τις ομάδες που παίζουν Ευρωλίγκα είναι τεράστια και όλο και μεγαλώνει»


Τι δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ Betsson, Ντράγκαν Σάκοτα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Betsson, Ντράγκαν Σάκοτα στάθηκε στη μεγάλη διαφορά ταλέντου με τον Παναθηναϊκό και στο τι μπορεί να διδαχθεί η Ένωση από τέτοιες δύσκολες βραδιές.



«Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, πρέπει να πω πως δεν ξέρω πόσο καλό είναι για το μπάσκετ όταν η διαφορά μεταξύ των ομάδων που παίζουν Ευρωλίγκα και των υπόλοιπων είναι τεράστια και μεγαλώνει όλο και περισσότερο κάθε χρόνο», είπε ο Σάκοτα και πρόσθεσε: «Βλέπουμε τι παίκτες έχουν φέρει και τι ρόστερ έχουν».

«Πιστεύω ότι οι παίκτες μας… εντυπωσιάστηκαν και ξέχασαν να βάζουν λέι απ ή βολές, ή να έχουν απλές συνεργασίες που κάνουν με κλειστά μάτια. Η διαφορά δεν έχει να κάνει μόνο με το ταλέντο, αλλά και με τον όγκο, την ταχύτητα… Δημιουργήθηκε μια διαφορά που ήταν πολύ δύσκολο να ελέγξω και να βοηθήσω τα παιδιά», είπε ακόμη ο Σάκοτα.



Καταλήγοντας ο προπονητής της ΑΕΚ Betsson υπογράμμισε: «Στο τέλος και με τις αλλαγές που έκανε ο Παναθηναϊκός μας βοήθησε να τρέξουμε περισσότερο και να πιέσουμε, κάτι κάναμε, αλλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι αυτά που δείξαμε δεν είναι αρκετά. Αυτό που μπορούμε να μάθουμε είναι να είμαστε πιο physical, πιο επιθετικοί, αλλιώς δεν έχουμε τύχη με τέτοιες ομάδες. Ξέρουμε ότι ο στόχος μας είναι αλλού. Θα είναι καλό αν κερδίσουμε κάτι από τη σημερινή εμπειρία».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.