Header Ads


Τσακίρης: «Ο Μουκουντί έχει το προβάδισμα έναντι του Κάλενς - Δύσκολο να μην ξεκινήσει ο Πινέδα»

Τσακίρης: «Ο Μουκουντί έχει το προβάδισμα έναντι του Κάλενς - Δύσκολο να μην ξεκινήσει ο Πινέδα»


Ο Γιώργος Τσακίρης μετέφερε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στάθηκε στα διλλήματα που έχει ο Αλμέιδα για την 11άδα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Τσακίρης μετέφερε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και επισήμανε τις δύσκολες αποφάσεις που θα έχει να πάρει ο Ματίας Αλμέιδα για το βασικό σχήμα της Ένωσης στο ντέρμπι της Κυριακής (20/10) με τον ΠΑΟΚ.



Στην αρχή ξεκίνησε κάνοντας ειδική αναφορά στο νέο μέλος του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΑΕΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Ο Κώστας Σταυροθανασόπουλος είναι το νέο μέλος του σκάουτινγκ της ΑΕΚ, ένας εκ των καινούργιων συνεργατών του Ριμπάλτα, όπου θα υπάρξει και δεύτερος, πιθανότατα, και τρίτος. Βέβαια, όσο καλό τμήμα και να έχεις δύσκολα θα μπορέσει να λειτουργήσει στην Ελλάδα, καθώς το πρωτάθλημά μας δεν είναι ούτε καν στα 10 κορυφαία και οι παίκτες δεν το προτιμούν. Η ΑΕΚ και φέτος το καλοκαίρι κυνήγησε περιπτώσεις νεαρών παικτών, αλλά βρήκε μόνο κλειστές πόρτες».



Στη συνέχεια στάθηκε στις πιθανές αλλαγές, που μπορεί να γίνουν στο διοικητικό κομμάτι της ομάδας, τονίζοντας: «Δεν αποκλείονται οι αλλαγές και στο διοικητικό κομμάτι της ομάδας, όμως ακόμη δεν είναι τίποτα γνωστό ή σίγουρο, ούτε για τον Λυσάνδρου ούτε για τη Σουλούκου που ακούγεται. Τώρα δεν υπάρχει κάτι, όμως τίποτα δεν αποκλείεται. Έχουμε μία καινούργια διοίκηση και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, πλέον, για τίποτα».

Τέλος, ανέφερε τα διλλήματα, στα οποία έχει ο Ματίας Αλμέιδα για την 11άδα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. 

«Όσο περνάνε οι μέρες γινόμαστε και εμείς σοφότεροι. Ο Μουκουντί έχει προβάδισμα από τον Κάλενς, όπως και ο Γκαρσία σε σχέση με τον Πιερό, που θα έχει κάνει ένα μεγάλο ταξίδι. Ο Πινέδα, όμως, είναι κάτι διαφορετικό. Έχει το μεγάλο ταξίδι από το Μεξικό, όμως ο Αλμέιδα τού δείχνει πάντα εμπιστοσύνη και λογικά θα ξεκινήσει στη βασική 11άδα».


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.