Header Ads


Οι πρώτες σημαντικές αλλαγές στην ΑΕΚ

Οι πρώτες σημαντικές αλλαγές στην ΑΕΚ


Πρώτες σημαντικές αλλαγές για την ΑΕΚ στο ποδοσφαιρικό τμήμα της

Το προηγούμενο διάστημα έγινε αρκετή συζήτηση για τους τραυματισμούς ποδοσφαιριστών στην ΑΕΚ και ειδικότερα για αυτούς που αφορούν μυϊκά προβλήματα. 



Παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάριου Ηλιόπουλου έγιναν σημαντικές συζητήσεις-αναλύσεις στο εσωτερικό της ομάδας για να μάθει ο ίδιος τι συμβαίνει και πως συνεργάζονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα για να βοηθήσει από πλευράς του όσο μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση και η καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.

Η πρώτη σημαντική αλλαγή που εξασφάλισε ο Μάριος Ηλιόπουλος για την καθημερινότητα της ΑΕΚ είναι η καθημερινή παρουσία στις προπονήσεις του Χρήστο Καρβουνίδη, Προϊσταμένου του Τμήματος Φυσιοθεραπείας για πολλά χρόνια στην Ένωση. Μέχρι σήμερα η παρουσία του αφορούσε εξωτερική συνεργασία στον δικό του χώρο, αλλά και στα παιχνίδια της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. 



Ωστόσο, κρίθηκε ότι είναι πολύ σημαντικό ο Προϊστάμενος των Φυσιοθεραπευτών στην ΑΕΚ να είναι κάθε μέρα κοντά στους παίκτες για να προλαβαίνει καταστάσεις και να τσεκάρει την κατάσταση αυτών που χρειάζεται χωρίς να χάνεται χρόνος.

Παράλληλα, μετά από επισήμανση των αρμοδίων ήδη προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα και στην αγορά ενός πολύ ακριβού μηχανήματος για το ιατρικό τιμ της ομάδας και το οποίο θα αφορά τους υπέρηχους σε τραύματα και έτσι δεν θα χάνεται χρόνος ούτε σε αυτές τις περιπτώσεις.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.