Header Ads


Αποκάλυψη Τσακίρη: Ποιοι παίκτες της ΑΕΚ δεν ταξίδεψαν στο Αγρίνιο

Αποκάλυψη Τσακίρη: Ποιοι παίκτες της ΑΕΚ δεν ταξίδεψαν στο Αγρίνιο


Ποιοι έμειναν εκτός αποστολής - Τι συνέβη με Γκαρσία-Γκατσίνοβιτς
Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, ενόψει του σημερινού αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.



«Η ΑΕΚ παίζει στο Αγρίνιο για να διατηρηθεί στην κορυφή. Απλά τα δεδομένα. Μαρσιάλ και Λαμέλα δεν έχουν ταξιδέψει για το ματς. Αντίθετα Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς είναι στην αποστολή, αφού προπονήθηκαν κανονικά», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και μίλησε για το σχήμα που ετοιμάζει ο Ματίας Αλμέιδα που θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η ίδια με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.



«Ο Περέιρα, μετά το ματς με την Καλλιθέα που ήταν καλός, ήταν καλύτερος στο ντέρμπι και φαίνεται πως θέλει χρόνο και ρυθμό για να φτάσει στο 100%. Φαίνεται πως είναι γύρω στο 65% και χρειάζεται χρόνο για να μονιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα και μετά θα υπάρξει μεγάλος ανταγωνισμός με τον Λαμέλα για να παίξει και εκείνος», πρόσθεσε.



Και συνέχισε, λέγοντας: «Είχαμε και την εξέλιξη με τον Χαβιέρ Ριμπάλτα. Η ΑΕΚ έτρεξε την υπόθεσή του. Έχει έρθει και μία εβδομάδα στην Ελλάδα και συναντήθηκαν με τον Αλμέιδα και τον Ηλιόπουλο στα γραφεία της εταιρίας του. Μία πολύ σημαντική κίνηση, μία σπουδαία κίνηση, και νυν κίνηση θέλει να πάει έναν επίπεδο πάνω σε σχέση με την προηγούμενη κατάσταση».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.