Header Ads


Μπελάδες για τον Γιώργο Λιάγκα - Με τι κινδυνεύει - Η ΕΣΗΕΑ τον καλεί σε απολογία για το... σπίτι του Μπάλντοκ

Μπελάδες για τον Γιώργο Λιάγκα - Με τι κινδυνεύει - Η ΕΣΗΕΑ τον καλεί σε απολογία για το... σπίτι του Μπάλντοκ


Κανείς δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του Γιώργου Λιάγκα

Το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1, μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media.



Ένα ρεπορτάζ που δεν περιορίστηκε μόνο στον θάνατο του Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή, αλλά προχώρησε στην αποστολή drone πάνω από το σπίτι του. Οι πλάνα που προβλήθηκαν προέβαλαν τα χαρακτηριστικά του σπιτιού του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, με λεπτομέρειες για το κόστος ενοικίου, το έτος κατασκευής, τη θέα, τον αριθμό μπάνιων και την παρουσία κουφωμάτων αλουμινίου.

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr, το συμβούλιο θα καλέσει αυτεπάγγελτα τον Γιώργο Λιάγκα να απολογηθεί για το ρεπορτάζ.



Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την προσεχή Τρίτη (15/10/2024), ο παρουσιαστής της εκπομπής "Πρωινό" του ΑΝΤ1 θα κληθεί να παρουσιαστεί ξανά ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ για να παράσχει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Χθες, ο Γιώργος Λιάγκας, μετά από τη δριμεία κριτική που δέχτηκε, ανέβασε Instagram story αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για το ρεπορτάζ και εξέφρασε την απόλυτη κατανόηση του για τις «αντιδράσεις» που προκλήθηκαν. Παρόλα αυτά, η κίνηση αυτή δεν βελτιώνει τη θέση του, ούτε απαλλάσσει τους συνεργάτες του που συμμετείχαν με ενθουσιασμό στο ρεπορτάζ.

Δείτε την σημερινή του δήλωση για όλο τον σάλο στο παρακάτω βίντεο:




Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.