Header Ads


Αδαμίδης: «Ο ΠΑΟΚ δεν είπε ένα “ευχαριστώ” στην ΑΕΚ, που βγήκε στο γήπεδο και δεν τιμωρήθηκε»

Αδαμίδης: «Ο ΠΑΟΚ δεν είπε ένα “ευχαριστώ” στην ΑΕΚ, που βγήκε στο γήπεδο και δεν τιμωρήθηκε»


Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, θυμήθηκε το περιστατικό το 2011 στην Τούμπα, όταν ο Σάχα δέχτηκε μια φωτοβολίδα, αλλά η Ένωση βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν είπε ούτε ένα «ευχαριστώ».

Με αφορμή το προχθεσινό ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια και όλα όσα διαδραματίστηκαν, ο Σταύρος Αδαμίδης με μια ανάμνηση που του θύμισε το Facebook, αναφέρθηκε στο περιστατικό με το καπνογόνο που πέτυχε τον Σεμπάστιαν Σάχα το 2011 στην Τούμπα.



Μάλιστα, ο άλλοτε πρόεδρος της ΑΕΚ, ανέφερε το γεγονός και ότι με δική του πρωτοβουλία η ΑΕΚ επέστρεψε στο γήπεδο για την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, για να μην τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ και δεν είπε ποτέ ένα ευχαριστώ, που απέφυγε την βαριά τιμωρία (αφαίρεση βαθμών κλπ).

Αναλυτικά η δημοσίευση του Σταύρου Αδαμίδη:

Μου θύμισε σήμερα το FB μέρος της «πρόσφατης» ιστορίας που με περίσσιο θράσος επικαλέστηκε χθες ο ΠΑΟΚ σε «διαρροή» του. Να θυμίσω λοιπόν στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι στον ημιτελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στις 16/3/2011 κ ενώ η ΑΕΚ ήταν μπροστά στο σκορ, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εισήλθαν στο γήπεδο (μετά από πολλά ευτράπελα όπως ο τραυματισμός του Σάχα από φωτοβολίδα κλπ) με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει το παιχνίδι στο 89’. Η συγκεκριμένη διακοπή θα είχε επιφέρει την τιμωρία του ΠΑΟΚ, αφαίρεση βαθμών στο Πρωτάθλημα κ ο ΠΑΟΚ δεν θα έμπαινε στα play off του πρωταθλήματος. Μετά 25 λεπτά διαβουλεύσεων κ ενώ ο διαιτητής επέμενε στη διακοπή, με δική μου πρωτοβουλία κ ύστερα από συνεχείς παρακλήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ (όσοι ήταν εκεί μπορούν να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα μου) η ΑΕΚ επέστρεψε στο γήπεδο και ολοκλήρωσε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ δεν τιμωρήθηκε τελικά! Η ΑΕΚ κατέκτησε το κύπελλο αλλά δεν άκουσε ποτέ ούτε ένα ευχαριστώ από τον ΠΑΟΚ! Λάθος μου αν και το διαχρονικό πιστεύω του μεγαλύτερου προσφυγικού κ μη συλλόγου ήταν κ θα παραμείνει οτι οι αγώνες όντως κερδίζονται στο γήπεδο!



Η δημοσίευση του Σταύρου Αδαμίδη


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.