Header Ads


«Καίει» τον Λουτσέσκου η έκθεση της Αστυνομίας!

«Καίει» τον Λουτσέσκου η έκθεση της Αστυνομίας!


Τι αναφέρεται - Τι έκανε προς παίκτη της ΑΕΚ

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Η έκθεση της Αστυνομίας γράφει ότι ο Λουτσέσκου έφτυσε τον Λαμέλα!




Η έκθεση της Αστυνομίας καταγράφει σε σύνολό τους τις αλητείες του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το φινάλε του αγώνα με την ΑΕΚ

Οι απίστευτες προκλήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου προς τον κόσμο της ΑΕΚ στο τέλος του ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια ήρθαν να επιβεβαιώσουν για ακόμα μια φορά ότι στην Ελλάδα όλοι μιλάνε για καταπολέμηση της βίας, αλλά στην πραγματικότητα αυτοί που την προάγουν, παραμένουν ατιμώρητοι. Φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ προκαλεί με τη συμπεριφορά του και τις δηλώσεις του

Η έκθεση της Αστυνομίας για όσα έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιαλδέλφεια καταγράφει στο σύνολό τους όσα αισχρά έκανε ο Ρουμάνος προπονητής και τα… φουσκωτά αγόρια που τον συνόδευαν στον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, η έκθεση της Αστυνομίας αναφέρει ότι ο προπονητής και ο σύνοδος -δηλωμένος στο φύλλο αγώνα ως… φροντιστής- του ΠΑΟΚ έκαναν χειρονομίες στον κόσμο της ΑΕΚ. Καταγράφεται επίσης πως ο Ρουμάνος προπονητής έφτυσε τον Ερικ Λαμέλα επειδή του πέταξε… χανζαπλάστ! Προφανως επειδή ο ίδιος και συνοδεία του τα έκαναν όλα γης μαδιάς στη φυσούνα.

Η Αστυνομία έχει καταγράψει επίσης πως ένα από τα διαπιστευμένα άτομα του ΠΑΟΚ γύρισε μαινόμενος και με επιθετικότητα προς διαπιστευμένα άτομα της ΑΕΚ. Ως εκ τούτου, Αστυνομικοί να προχώρησαν σε διαχωρισμό των εμπλεκομένων και δέχθηκαν λακτίσματα και απωθήσεις με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο αστυνομικοί και να διακομιστούν στο 401!

Κατόπιν όλων αυτών, ξεκίνησε προανάκριση από τη Διεύθυνση αθλητικής βίας για παραβάσεις περί βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, διατάραξη κοινής ειρήνης και απλή σωματική βλάβη του ποινικού κώδικα.

Καίει τον Λουτσέσκου και ο Παρατηρητής

Δεν είναι μόνο η έκθεση της αστυνομίας που αναφέρει τα αίσχη του Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς ο παρατηρητής του αγώνα γράφει ότι ο Λουτσέσκου «εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος του αγώνα με έντονες χειρονομίες και κινώντας τα δάχτυλά του απευθυνόμενος στην κερκίδα».

Αυτό ήταν που προκάλεσε και την έντονη λογομαχία με τον Ντάνιελ Βέγκα, που κλήθηκε σε απολογία από την Λίγκα, όπως και ο Έρικ Λαμέλα. Ο παρατηρητής έγραψε και εκείνος από τη μεριά του ότι ο Λουτσέσκου έφτυσε τον Αργεντινό άσο της ΑΕΚ!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.