Header Ads


«Διαιτητικό σκάνδαλο στην Ελλάδα με θύμα την ΑΕΚ»

«Διαιτητικό σκάνδαλο στην Ελλάδα με θύμα την ΑΕΚ»


Με τις διαιτητικές αποφάσεις στους αγώνες της ΑΕΚ τις τελευταίες αγωνιστικές ασχολείται ιταλικό ρεπορτάζ του Tuttomercato.

Θέμα στην Ιταλία έγιναν οι διαιτητικές αποφάσεις των αγώνων της ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς ιταλικό Μέσο ασχολείται με τις αποφάσεις στους αγώνες με Παναιτωλικό και ΠΑΟΚ.



Δημοσίευμα του Tuttomercato στην Ιταλία κάνει λόγο για διαιτητικό σκάνδαλο στην Ελλάδα με τον Βαλέρι στο επίκεντρο με αφορμή την παρουσία του Ιταλού στη θέση του αντιπροέδρου της ΚΕΔ του VAR Manager στην Ελλάδα.

«Διαιτητικό σκάνδαλο ξεσπά στην Ελλάδα με το VAR και τον Ιταλό Βαλέρι στο στόχαστρο της κριτικής, το θύμα είναι η ΑΕΚ, η οποία τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται στο στόχαστρο των αποφάσεων” αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα και προσθέτει:

«Στην ήττα από τον Παναιτωλικό ο Ρομπέρτο Τούκου Περέιρα που αγωνιζόταν στη Serie A συγκρούστηκε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα κατά την έξοδό του, αλλά ο διαιτητής του αγώνα προς έκπληξη όλων όχι μόνο δεν σφύριξε το πέναλτι, αλλά το VAR δεν κάλεσε καν να το τσεκάρει».



Ακολούθως το δημοσίευμα του Tuttomercato αναφέρεται στη φάση του πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για ανατροπή του Λιβάι από τον Μπάμπα: «Η κοινή γνώμη στην Ελλάδα πήρε το μέρος της ΑΕΚ στις αμφισβητούμενες αποφάσεις του διαιτητή. Όμως ο Γάλλος πρόεδρος της ΚΕΔ, Στεφάν Λανουά μετά τον αγώνα δικαιολόγησε την επαφή του Μπάμπα με τον Λιβάι λέγοντας πως ο παίκτης της ΑΕΚ μετά την μπάλα βρήκε τη γάμπα του αμυντικού. Ένα θέμα που κάνει θόρυβο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ιταλία, καθώς οι διαιτητικές διαμάχες ξεσπούν παντού με μία λεπτομέρεια που αγγίζει και την Ιταλία. Ο υπεύθυνος VAR και αναπληρωτής επικεφαλής διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας είναι ο Ιταλός Πάολο Βαλέρι, ο οποίος ορίζει το VAR στη Super League 1 και τους διαιτητές της SL2 (και πρόσφατα βρέθηκε στο Λισσόνι μαζί με τους Έλληνες VAR)».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.