Header Ads


Ο Ηλιόπουλος προχωρά σε αλλαγές στην ΑΕΚ, έρχεται νέα αποχώρηση!

Ο Ηλιόπουλος προχωρά σε αλλαγές στην ΑΕΚ, έρχεται νέα αποχώρηση!


Ο Ηλιόπουλος προχωρά σε αλλαγές στην ΑΕΚ, έρχεται νέα αποχώρηση!

Η ΑΕΚ είναι σε τροχιά αλλαγών και ο Παναγιώτης Κονέ δεν είναι ο μοναδικός που φεύγει από την Ένωση. Εντάξει, σίγουρα η αποχώρηση του Κονέ είναι λίγο πιο… συναισθηματική.



Παίκτης της ομάδας όταν κλωτσούσε την μπάλα, δεν έχει κρύψει πως ήταν και οπαδός της. Έμεινε και 4 χρόνια στην ΑΕΚ από διάφορα πόστα. Έφτασε να είναι ο Εκτελεστικός Διευθυντής και ουσιαστικά ο άνθρωπος που έτρεχε τις μεταγραφές.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος πάντως προχωρά και σε άλλες αλλαγές. Περιμένε να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές που η ΑΕΚ ήταν… ενεργή όσο δεν πάει και τώρα πάει σε αυτά που ήθελε να κάνει. 

Τη θέση του Κονέ αναμένεται να πάρει ο Χαβιέρ Ριμπάλτα με το βαρύ βιογραφικό (Μίλαν, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μαρσέιγ μεταξύ άλλων).



Όσο για τη θέση του τεχνικού διευθυντή δεν είναι και σίγουρο πως θα έρθει κάποιος. Στο 50-50 είναι ακόμα. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες θα φύγει και ο Ράντεκ Κουχάρσκι. Ο 44χρονος πολωνός ήρθε στην ΑΕΚ τον Μάιο του 2022 και μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει για την αποχώρηση του, όπως όλα δείχνουν.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.