Header Ads


Προχωρημένες επαφές: Εκεί υπογράφει ο Σέρχιο Ράμος μετά την Σεβίλλη!

Προχωρημένες επαφές: Εκεί υπογράφει ο Σέρχιο Ράμος μετά την Σεβίλλη!


Παρά το γεγονός ότι είναι 38 ετών, ο Σέρχιο Ράμος αναζητά τον επόμενο σταθμό, καθώς παραμένει ελεύθερος μετά την λύση του συμβολαίου του με την Σεβίλλη.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δέχθηκε προτάσεις από την Σαν Ντιέγκο, μία νέα ομάδα που θα αρχίσει να παίζει στο MLS το 2025, από την Γαλατασαράι, από την Αλ Ορομπά της Σαουδικής Αραβίας και από τις Μποταφόγκο, Κορίνθιανς, Φλαμένγκο και Βάσκο ντα Γκάμα, όμως φαίνεται ότι καταλήγει σε μία επιλογή που προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση, δεδομένου ότι μάλλον θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αίγυπτο!



Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, οι επαφές του Ράμος με τους διοικούντες την Ζάμαλεκ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ενώ ερωτηθείς για το αληθές των διαπραγματεύσεων, ο πρόεδρος του αιγυπτιακού συλλόγου, Χισάμ Νασρ, δήλωσε:

«Ναι, υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τον Ράμος, θα είναι μια συμφωνία αθλητικής επένδυσης κι αυτό θα βελτιώσει σημαντικά την φήμη του συλλόγου. Εργαζόμαστε για να διευθετήσουμε το οικονομικό σκέλος και ο παίκτης θα αποκτηθεί μόλις υπάρξει συμφωνία στις απολαβές του». 

Η Ζάμαλεκ εδρεύει στο Κάιρο και είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους στην αφρικανική ήπειρο με 79 τρόπαια. Η αιγυπτιακή ομάδα, με προπονητή τον Χοσέ Μανουέλ Γκόμες κατέκτησε προ ημερών το αφρικανικό Σούπερ Καπ, νικώντας την αιγυπτιακή Αλ Αχλί.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.