Header Ads


Πότε ήταν η τελευταία φορά που δεν νίκησε κανείς από το «Big-5» την ίδια αγωνιστική

Πότε ήταν η τελευταία φορά που δεν νίκησε κανείς από το «Big-5» την ίδια αγωνιστική


Έντεκα χρόνια χρειάστηκε να περάσουν ώστε να μην καταφέρει να νικήσει καμία ομάδα από το «Big-5» της Stoiximan Super League την ίδια αγωνιστική.

Γεμάτη εκπλήξεις ήταν η 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που έκανε το τελευταίο μεγάλο «μπαμ» της αγωνιστικής, στην οποία καμία ομάδα από το «Big-5» δεν κατάφερε να φτάσει σε νίκη, με τους Κρητικούς να επικρατούν απέναντι στον ΠΑΟΚ με 2-1 στην Τούμπα.



Τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Ολυμπιακός ηττήθηκαν στην επαρχία από Πανσερραϊκό και Αστέρα AKTOR αντίστοιχα. Ο Παναθηναϊκός με τον Άρη έπαιξαν μεταξύ τους και δεν μπόρεσαν να λύσους τις διαφορές τους μένοντας στο 1-1 με την ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΟΦΗ να ολοκληρώνει αυτό το σπάνιο «παζλ».

Για πρώτη φορά μετά από έντεκα ολόκληρα χρόνια, καμία ομάδα από το «Big-5» του ελληνικού πρωταθλήματος δεν κατάφερε να νικήσει την ίδια αγωνιστική. Τελευταία φορά που συνέβη κάτι αντίστοιχο ήταν τη σεζόν 2012/13 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής εκείνης της αγωνιστικής περιόδου.



Ο Άρης τότε είχε «κολλήσει» στο 0-0 με τον Πανθρακικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ο Παναθηναϊκός είχε ηττηθεί εντός έδρας από τον Πλατανιά. Η ΑΕΚ είχε μείνει επίσης στο 0-0 στη Λιβαδειά απέναντι στον Λεβαδειακό, ενώ το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο είχε λήξει ισόπαλο δίχως γκολ.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των «Big-5» της 27ης αγωνιστικής της σεζόν 2012/13:

(30/3/2013) Άρης - Πανθρακικός 0-0

(30/3/2013) Παναθηναϊκός - Πλατανιάς 0-1

(31/3/2013) Λεβαδειακός - ΑΕΚ 0-0

(31/3/2013) Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-0
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.