Header Ads


Αδιανόητο στατιστικό: Η ΑΕΚ έχει 91 τελικές και 1(!) γκολ στα ματς που γκέλαρε!

Αδιανόητο στατιστικό: Η ΑΕΚ έχει 91 τελικές και 1(!) γκολ στα ματς που γκέλαρε!


Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που έχουν καταφέρει οι παίκτες της ΑΕΚ – Ανάλυση και για τα κόρνερ

Το βλέπεις με τα μάτια σου και δεν το πιστεύεις. Το διαβάζεις και στα νούμερα και είναι να τρελαίνεσαι… Η ΑΕΚ έχει σοβαρό πρόβλημα στο γκολ με τους παίκτες της να μην μπορούν να βρουν εστία τη φετινή σεζόν ως τώρα! 



Σε τέσσερα παιχνίδια η ΑΕΚ έχει γκελάρει μέχρι τώρα και σε αυτά και φάσεις έφτιαξε και στιγμές είχε. Όμως απέναντι σε Λαμία, Καλλιθέα, Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό βρήκε μόνο ένα γκολ! Ένα γκολ σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ κατάφερε να δημιουργήσει 91 τελικές! Σοκαριστικοί αριθμοί πραγματικά… Σοκ αποτελεί επίσης και το γεγονός ότι η ΑΕΚ σε αυτά τα ματς έχει πάρει δεκάδες κόρνερ και δεν έχει εκμεταλλευτεί κανένα!

Αναλυτικά:
 
ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ 1-1

Η πρώτη γκέλα της ΑΕΚ, 1-1 με τη Λαμία στη Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με τα στατιστικά της Λίγκας η Ενωση σε αυτό το ματς έκανε 28 τελικές! Απ’ αυτές πέτυχε ένα γκολ, ο αντίπαλος απέκρουσε 4 φορές, ενώ η ΑΕΚ είχε και ένα δοκάρι στο τέλος! Η Λαμία βρήκε γκολ στις 3 τελικές της! Η ΑΕΚ επίσης κέρδισε 13 κόρνερ που δεν εκμεταλλεύτηκε.



ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΕΚ 0-0

Η ΑΕΚ αφήνει δυο βαθμούς στη Λεωφόρο χωρίς να βρει γκολ. Έκανε 18 τελικές εκείνο το βράδυ κόντρα στην Καλλιθέα η ομάδα, με τον αντίπαλο να πραγματοποιεί 6 αποκρούσεις. Αρκετές τελικές είχε και η γηπεδούχος ομάδα (11) χωρίς να βρει κι αυτή δίχτυα. Και σε αυτό το ματς η ΑΕΚ είχε 13 κόρνερ υπέρ της!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ 1-0

Η πρώτη ήττα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα ήρθε στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό να κερδίζει 1-0. Δεν στεκόμαστε στο καθαρό πέναλτι που δεν δόθηκε στον Περέιρα. Πάμε στα αγωνιστικά. Η ΑΕΚ πάλι έκανε 18 τελικές με τον αντίπαλο να έχει 3 αποκρούσεις μόλις (τα υπόλοιπα σουτ δηλαδή έφυγαν άουτ). Λίγα κόρνερ κέρδισε η ΑΕΚ σε αυτό το ματς, συνολικά 4.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ– ΑΕΚ 1-0

Και πάμε και στο χθεσινό παιχνίδι στις Σέρρες. Ούτε εδώ στεκόμαστε στα (τουλάχιστον) δυο πέναλτι που δεν της δόθηκαν. Πάμε στα αγωνιστικά μόνο. Η ΑΕΚ έκανε 27 τελικές και δεν βρήκε πάλι γκολ, «πετώντας» και 11 υπέρ της κόρνερ! Από τις 27 τελικές μόνο τις 4 χρειάστηκε να επέμβει ο αντίπαλος τερματοφύλακας! Όσο για τον Πανσερραϊκό; Δυο τελικές σε όλο το παιχνίδι είχε! Το γκολ και το δοκάρι!

Από τα παραπάνω, αλλά και γενικά η ΑΕΚ είναι σαφές ότι έχει πρόβλημα στο γκολ. Ενώ δημιουργεί φάσεις ή προϋποθέσεις φάσεων δεν βάζει τη μπάλα στα δίχτυα, σπαταλώντας παράλληλα και τα αρκετά κόρνερ που κερδίζει, στοιχείο που ήταν δυνατό για εκείνη την περσινή σεζόν. Μόλις 12 γκολ έχει πετύχει ως τώρα η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Έχει κάνει η ομάδα 163 τελικές προσπάθειες, ήτοι 18,1 ανά αγώνα!

Δηλαδή η ΑΕΚ βρίσκει ένα γκολ ανά 13.6 τελικές στο παιχνίδι της! Οσο για τα παιχνίδια που έκανε γκέλα; 91 τελικές και βρήκε μόλις ένα γκολ! Σε 4 ματς η ΑΕΚ έκανε 91 τελικές και έβαλε ένα γκολ! Απίστευτο αυτό που κατάφεραν οι παίκτες της ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.