Header Ads


Αποθέωση για Ριμπάλτα στην Ιταλία: «Το "διαμάντι" που είχε πάρει τσάμπα στην Πάρμα και πλέον κοστίζει 20 με 25 εκατ. ευρώ!»

Αποθέωση για Ριμπάλτα στην Ιταλία: «Το "διαμάντι" που είχε πάρει τσάμπα στην Πάρμα και πλέον κοστίζει 20 με 25 εκατ. ευρώ!»


Μια από τις… ανακαλύψεις του Χαβιέρ Ριμπάλτα παρουσιάζει το ιταλικό Calciomercato!

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Ντανιέλε Λόνγκο, καταγράφει το ζεστό ενδιαφέρον που έχει προκύψει από την Νάπολι του Αντόνιο Κόντε για τον 20χρονο διεθνή Γάλλο φορ, Ανζέ Γιοάν Μπονί και ξεκαθαρίζει πως η Πάρμα κοστολογεί τον παίκτη που απέκτησε τσάμπα από την Σατορού το καλοκαίρι του 2021, στα 20 με 25 εκατ. ευρώ!



Βεβαίως, το ενδιαφέρον έχει να κάνει με τα όσα καταγράφουν οι Ιταλοί στο ρεπορτάζ τους για τον Χαβιέρ Ριμπάλτα καθώς ο νυν Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ που τότε είχε τον ίδιο ρόλο στην Πάρμα, ήταν εκείνος που είχε ανακαλύψει τον Γιοάν Μπονί στην Ligue 2, όταν ήταν 15-16 ετών.

Το δημοσίευμα για τον Ριμπάλτα και τον Γιοάν Μπονί


«Ο Γιοάν Μπονί έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Σατορού πριν τραβήξει τότε την προσοχή του δικτύου σκάουτερ της Πάρμα υπό τις οδηγίες του τότε αθλητικού διευθυντή Χαβιέρ Ριμπάλτα (νυν της ΑΕΚ) ο οποίος αποφάσισε να τον υπογράψει με ελεύθερη μεταγραφή το καλοκαίρι του 2021.



Το στοίχημα αποδείχθηκε επιτυχημένο σε όλους τους τομείς καθώς μετά από ενάμιση χρόνο μεταξύ της Primavera (Β’ ομάδα της Πάρμα) και της ανδρικής ομάδας, έγινε ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της περασμένης σεζόν η οποία ολοκληρώθηκε με την επιστροφή στην Serie A» αναφέρουν οι Ιταλοί.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.