Header Ads


Το γεύμα Ηλιόπουλου προς τιμήν του Μαρσιάλ! (pic)

Το γεύμα Ηλιόπουλου προς τιμήν του Μαρσιάλ! (pic)


Με τον πλέον θερμό τρόπο καλωσόρισε τον Γάλλο σταρ, Άντονι Μαρσιάλ στην ΑΕΚ ο Μάριος Ηλιόπουλος παραθέτοντας γεύμα σε εστιατόριο των βορείων προαστίων.

Ο Μαρσιάλ έφθασε το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα και μετά την αποθεωτική υποδοχή από τον κόσμο της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο μετέβη σε εστιατόριο των βορείων προαστίων, όπου τον περίμενε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος.



Παρόντες στο γεύμα του Ηλιόπουλου προς τιμήν του Γάλλου σταρ ήταν παρόντες οι δικοί του άνθρωποι, αλλά και στενοί συνεργάτες του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με το κλίμα να είναι οικογενειακό και θερμό αντάξιο του ποδοσφαιρικού ονόματος του Μαρσιάλ.

Το εντυπωσιακό της βραδιάς και αυτό που έκανε αίσθηση ήταν το γεγονός ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος αφού τον καλωσόρισε στην ομάδα, φρόντισε από την πρώτη στιγμή να του εξηγήσει τι εστί ΑΕΚ. Του μετέφερε πως ήρθε σε μία ομάδα με ιστορία και πολιτισμό. 



Σε μία ομάδα με βαθιές ρίζες, ενώ όπως είχε πει και σε πρόσφατη συνέντευξή του του διεμήνυσε πως η ΑΕΚ δεν είναι απλά ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος, αλλά ένα τεράστιο κοινωνικό μέγεθος. Του κατέστησε σαφές πως είναι ένα κλαμπ με τεράστια ιστορία που εκπροσωπεί Έλληνες της Ανατολής.

Δείτε την φωτογραφία από το enwsi.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.