Header Ads


Τι ισχύει με Μάριο Ηλιόπουλο και OPEN - «Διαπραγματεύεται για το OPEN αλλά...»

Τι ισχύει με Μάριο Ηλιόπουλο και OPEN - «Διαπραγματεύεται για το OPEN αλλά...»


Τι ισχύει με Μάριο Ηλιόπουλο και OPEN - «Διαπραγματεύεται για το OPEN αλλά...» - Τι γράφει η στήλη Dark Room για τη ζήτημα

Στην έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες μέρες περί αγοράς του OPEN από τον Μάριο Ηλιόπουλο αναφέρεται η έγκυρη στήλη Dark Room της ιστοσελίδας Newsmoney (όμιλος του Πρώτου Θέματος). 



Η στήλη υποστηρίζει ότι πράγματι ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την αγορά του καναλιού αλλά υπάρχει διαφορά στο θέμα των οφειλομένων από την νυν διοίκηση.

Χαρακτηριστικά η στήλη αναφέρει:

-Σας έγραφα προ ημερών ότι δεν αληθεύει η φήμη που απλώθηκε στην πιάτσα ότι ο Ηλιόπουλος -εφοπλιστής και ιδιοκτήτης της ΑΕΚ- αγοράζει το ΟΡΕΝ. Ελα όμως που δεν είναι έτσι ακριβώς, γιατί όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά… Λοιπόν, γίνονται διαπραγματεύσεις από Μάριο και Αρτούρ Νταβιντιάν (πλευρά Ιβάν),  δεν έχουν καταλήξει γιατί υπάρχουν διαφορές, ειδικά στα οφειλόμενα από το Open, αλλά δεν είναι και μακριά να συμφωνήσουν. Όχι, από κυβέρνηση δεν υπάρχει αντίδραση, ούτε κρύο ούτε ζέστη, απαντούν με ένα “δεν ανακατευόμαστε”.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.