Header Ads


Ρεπόρτερ Canal+: «Τεράστιες δυνατότητες ο Μαρσιάλ – Η ΑΕΚ του δίνει μεγάλη ευκαιρία»

Ρεπόρτερ Canal+: «Τεράστιες δυνατότητες ο Μαρσιάλ – Η ΑΕΚ του δίνει μεγάλη ευκαιρία»


O Γάλλος ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού Canal +, Μπενζαμέν Φαλανγκά μετέφερε στο SDNA το κλίμα που επικρατεί στη Γαλλία για την μεταγραφή του Αντονί Μαρσιάλ στην ΑΕΚ. 

«Δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη αυτή η μεταγραφή. Πάντα πιστεύαμε πως έχει μεγάλες δυνατότητες».



Η άφιξη του Αντονί Μαρσιάλ στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ έκανε τον γύρο της Ευρώπης. Οι «κιτρινόμαυροι» όχι μόνο ενέταξαν στο δυναμικό τους έναν ποδοσφαιριστή με βαρύ βιογραφικό, αλλά κατάφεραν να τον πείσουν να υπογράψει στην πιο ώριμη ίσως ποδοσφαιρικά ηλικία του.

Ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου Canal +, Μπενζαμέν Φαλανγκά αναφέρθηκε στο SDNA, στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ τον Μαρσιάλ, ενώ σημείωσε πως η ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία στον Γάλλο επιθετικό να επαναφέρει την καριέρα του στον σωστό δρόμο. Παράλληλα υπογράμμισε πως στην πατρίδα του, ουδείς αμφέβαλε για τις δυνατότητες του.



«Δεν θα πω, πως αποτελεί τεράστια έκπληξη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ από την στιγμή που εδώ και πολύ καιρό δεν έπαιζε καλά τόσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή την Σεβίλλη.

Ο Μαρσιάλ είναι ένας παίκτης με τεράστιες δυνατότητες γι' αυτό και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ όποτε βρισκόταν σε καλή κατάσταση τον καλούσε στην εθνική Γαλλίας.

Αυτό δείχνει πόσο τον εκτιμούσαν, δίχως όμως εκείνος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπήρχαν. Ουσιαστικά έδειξε το μεγάλο ταλέντο για μερικούς μήνες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όχι σε ολόκληρη σεζόν. Γι' αυτό επαναλαμβάνω δεν μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση η μεταγραφή του στην ΑΕΚ, αφού στην παρούσα φάση δεν τα πηγαίνει πολύ καλά.



Εάν θέλει όμως να επιστρέψει στο επίπεδο που βρισκόταν τώρα του δίνεται αυτή η ευκαιρία. Είναι μόλις 28 ετών και θεωρώ πως θα έχει ενδιαφέρον να τον παρακολουθήσουμε στην ΑΕΚ. Είχε την δυνατότητα να συνεχίσει στη Λιλ που του έδινε την δυνατότητα να αγωνιστεί στο Champions League, όμως προτίμησε την ΑΕΚ.

H ελληνική ομάδα μπορεί να τον βοηθήσει για να επανέλθει ως βασικός σκοράροντας γκολ και βάζοντας με αυτό τον τρόπο και πάλι την καριέρα του στο σωστό δρόμο. Στη Γαλλία πάντα πιστεύαμε πως διαθέτει τεράστιες δυνατότητες, τις οποίες όμως δεν επιβεβαίωσε στο έπακρο».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.