Header Ads


Κανείς δεν περίμενε τέτοια απάντηση: Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψε τους δύο καλύτερους φίλους που έκανε στο ποδόσφαιρο

Κανείς δεν περίμενε τέτοια απάντηση: Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποκάλυψε τους δύο καλύτερους φίλους που έκανε στο ποδόσφαιρο


Αναδρομή στο παρελθόν έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης, από όταν ακόμα ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής και μεσουρανούσε στα γήπεδα με την φανέλα της Εθνική Ελλάδος.

Με νέο βίντεο στα social media, την Πέμπτη 12/9, ο πρώην ποδοσφαιριστής κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση, για τον καλύτερο φίλο που έκανε στο ποδόσφαιρο. 



Η απάντηση που έδωσε αφορούσε δύο αθλητές, με τους οποίους ο Ντέμης Νικολαΐδης μοιράστηκε έντονες στιγμές στο γρασίδι και όχι μόνο. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Κώστα Κατσουράνη και τον Τραϊανό Δέλλα.

Συγκεκριμένα, ο Ντέμης Νικολαΐδης εξήγησε αρχικά: «Ο καλύτερος φίλος που έκανα μέσα στο ποδόσφαιρο; Αυτά συμβαίνουν και έχουν να κάνουν με το πόσο χρόνο έχεις περάσει με κάποιον, αν ήσουν στο δωμάτιο μαζί, αν έχεις περάσει αρκετά με κάποιους και το πώς ταιριάζετε φυσικά».



Στο τέλος, πρόσθεσε: «Πολύ γρήγορα θα απαντήσω και θα πω ότι μ' αυτούς που έχω παραπάνω σχέση είναι ο Κατσουράνης και ο Δέλλας. Αλλά και με αυτούς που δεν είχα τόση σχέση, όταν έπαιζα, όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο βελτιώνεται η σχέση μας και εκτίμηση και αγάπη».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.