Header Ads


«Τρελάθηκε» ο Μάριος Ηλιόπουλος: Αυτό είναι το «χρυσό» συμβόλαιο της ΑΕΚ σε Μαρσιάλ!

«Τρελάθηκε» ο Μάριος Ηλιόπουλος: Αυτό είναι το «χρυσό» συμβόλαιο της ΑΕΚ σε Μαρσιάλ!


Η ΑΕΚ πηγαίνει για την πυροδότηση μίας μεγάλης βόμβας, καθώς βρίσκεται στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με τον Μαρσιάλ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Ένωση.



Για την ακρίβεια, το συμβόλαιο θα ξεπερνάει ετησίως τα τρία εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους. Ο Μαρσιάλ αναμένεται να υπογράψει για τρία χρόνια, άρα το κόστος του deal θα είναι πάνω από τα εννιά εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή την στιγμή, οι δύο πλευρές βρίσκονται στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων. Μάλιστα, η Ένωση περίμενε το τελικό ΟΚ και πρόθεσή της ήταν να το ανακοινώσει την Δευτέρα (16/9) στο γήπεδο, στο ματς με τον Βόλο, αλλά υπήρξε μία καθυστέρηση και τελικά αυτό δεν έγινε.



Τη μεταγραφή, την τρέχουν στενοί και έμπιστοι συνεργάτες του Μάριου Ηλιόπουλου. Οι ίδιοι είχαν τρέξει και την υπόθεση Φοφανά και την είχαν φέρει μία ανάσα από την ολοκλήρωση του δανεισμού του από την Τσέλσι.

Ο Μαρσιάλ είναι σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του μετά από εννέα χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με τους κόκκινους διαβόλους, ο Γάλλος σούπερ σταρ είχε 317 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 90 γκολ.



Έχει αγωνιστεί επίσης στην Μονακό με 70 συμμετοχές, στη Σεβίλλη με 12 και στη Λιόν με τέσσερις. Η τροπαιοθήκη του περιέχει ένα Europa League, ένα FA Cup, δύο Λιγκ Καπ Αγγλίας και ένα Nations League με τη Γαλλία, με τη φανέλα της οποίας έχει αγωνιστεί σε 30 παιχνίδια.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.