Header Ads


Δεν είχαν καταλάβει ότι τους τραβούσε η κάμερα: ο Γιάννης Αϊβάζης μαζί με την Ισμήνη στο γήπεδο με τη φανέλα της ΑΕΚ

Δεν είχαν καταλάβει ότι τους τραβούσε η κάμερα: ο Γιάννης Αϊβάζης μαζί με την Ισμήνη στο γήπεδο με τη φανέλα της ΑΕΚ


Ο Γιάννης Αϊβάζης, όπως έγινε γνωστό μέσα στο καλοκαίρι, χώρισε μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας με την Μαρία Κορινθίου και έχει φύγει πλέον από το σπίτι που έμεναν μαζί, έχοντας ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, από το οποίο, φυσικά, δεν λείπει η κόρη που απέκτησε με την ηθοποιό, η Ισμήνη, την οποία λατρεύουν και οι δύο και την έχουν πάντα ως προτεραιότητά τους.

Ο ίδιος προσπαθεί πολύ να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί της και ένας τρόπος για να το κάνουν είναι μέσα στα γήπεδα. 



Είναι και οι δύο οπαδοί της ΑΕΚ, επομένως κάθε φορά που η ομάδα τους παίζει στο στάδιο της Νέας Φιλαδέλφειας, ΟΠΑΠ Αρένα, βρίσκονται εκεί για να την παρακολουθήσουν, κάνοντας ταυτόχρονα bonding.

Ο Γιάννης Αϊβάζης με την κόρη του στο γήπεδο

Ο φωτογραφικός φακός του του youweekly.gr, μάλιστα, τους "τσάκωσε" μαζί στις κερκίδες όταν η ομάδα έπαιζε με τον Παναθηναϊκό και κανείς από τους δύο δεν αντιλήφθηκε ότι η κάμερα είχε γυρίσει προς το μέρος τους και τους απαθανάτιζε. Κοιτούσαν με αγωνία τους παίκτες και τις φάσεις, ενώ κάποια στιγμή ο ηθοποιός τραβούσε διάφορα στιγμιότυπα με το κινητό του.





Ένα παιδί μπορεί να αντιληφθεί με διαφορετικούς τρόπους τον χωρισμό των γονιών του και να έχει ακόμη και άσχημες αντιδράσεις στη συνέχεια, παρόλα αυτά, η Ισμήνη, όπως αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου στην πρόσφατη συνέντευξή της, το αντιμετώπισε σαν ενήλικας και με πολύ ωριμότητα: «Υπάρχει πολύ συζήτηση με την Ισμήνη από πίσω. Ήταν λες και μιλούσαμε σε γυναίκα 30 χρονών. Αφού τα συζητήσαμε πια και αποφασίσαμε από κοινού πώς θα τα διαχειριστούμε, ξέραμε τι θα πούμε και τι θα δηλώσουμε προς τα έξω. Δεν είναι ωραίο να μιλάς συνέχεια γι' αυτό όταν υπάρχει ένα παιδί, γι' αυτό είπα ότι θα τοποθετηθώ σωστά όταν πρέπει», ανέφερε.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.