Header Ads


Έκλεισε τον Πιερό για τρία χρόνια η ΑΕΚ, οριστικό ναυάγιο με Φοφανά!

Έκλεισε τον Πιερό για τρία χρόνια η ΑΕΚ, οριστικό ναυάγιο με Φοφανά!


Η ΑΕΚ βρήκε τον εκλεκτό της για τη θέση του φορ πίσω από τον Λιβάι Γκαρσία και αυτός είναι ο Φραντζί Πιερό, τον οποίο έκλεισε για τρία χρόνια. 

Οριστικό το ναυάγιο με τον Φοφανά


Η ΑΕΚ έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να φέρει από την Τσέλσι τον Νταβίντ Ντατρό Φοφανά, ωστόσο η περίπτωσή του ήταν εξ αρχής πολύ δύσκολη και εκ των πραγμάτων ενεργοποιήθηκαν εναλλακτικές περιπτώσεις. Από τη στιγμή λοιπόν, που δεν προχώρησε η υπόθεση του 21χρονου Ιβοριανού, η Ένωση στράφηκε στον Φραντζί Πιερό.

Η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία τόσο με τη Μακάμπι Χάιφα, για την αγορά του παίκτη, όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο στους κιτρινόμαυρους.



Ο 29χρονος φορ (1.94 μ.) αποκτήθηκε από την ισραηλινή ομάδα το 2022, με την Γκινγκάμπ να βάζει στα ταμεία της το ποσό των 1,6 εκατ. ευρώ. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 50 παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 26 γκολ και οκτώ ασίστ.

Ο Πιερό γνωρίζει πολύ καλά τους αντιπάλους της ΑΕΚ, καθώς φορώντας τη φανέλα της Μακάμπι Χάιφα αναμετρήθηκε κατά σειρά με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Μάλιστα, ο θηριώδης στράικερ από την Αϊτή έμεινε αήττητος και στις τέσσερις συνολικά αναμετρήσεις, μετρώντας δύο γκολ, ενώ πανηγύρισε με τους Ισραηλινούς και δύο πολύ σπουδαίες ευρωπαϊκές προκρίσεις.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.