Header Ads


ΒΟΜΒΑ: Σε ανταλλαγή εγγράφων ΑΕΚ και Μαρσιάλ - Τι απομένει για να ολοκληρωθεί η βόμβα της χρονιάς

ΒΟΜΒΑ: Σε ανταλλαγή εγγράφων ΑΕΚ και Μαρσιάλ - Τι απομένει για να ολοκληρωθεί η βόμβα της χρονιάς


Η ΑΕΚ πηγαίνει για την πυροδότηση μίας μεγάλης βόμβας, καθώς βρίσκεται ανταλλαγή εγγράφων με τον Μαρσιάλ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Ένωση.

Η ΑΕΚ είναι κοντά στην πυροδότηση της βόμβας της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Εκμεταλλευόμενη το ανοιχτό "παράθυρο" των ελεύθερων κλείνει τον Αντονί Μαρσιάλ, με την υπόθεση να είναι στην τελική ευθεία.



Για την ακρίβεια, το συμβόλαιο θα ξεπερνάει τα τρία εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους. Ο Μαρσιάλ αναμένεται να υπογράψει για τρία χρόνια, άρα το κόστος του deal θα είναι στα εννιά εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή την στιγμή, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανταλλαγή εγγράφων. Μάλιστα, η Ένωση περίμενε το τελικό ΟΚ και πρόθεσή της ήταν να το ανακοινώσει την Δευτέρα (16/9) στο γήπεδο, στο ματς με τον Βόλο, αλλά υπήρξε μία καθυστέρηση και τελικά αυτό δεν έγινε.



Ο Μαρσιάλ είναι σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του μετά από εννέα χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με τους κόκκινους διαβόλους, ο Γάλλος σούπερ είχε 317 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 90 γκολ. Έχει επίσης 70 συμμετοχές στη Μονακό.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.