Header Ads


Ο Κοσμάς «τελείωσε» Μπέο και Καραπαπά που συνασπίστηκαν κατά της ΑΕΚ!

Ο Κοσμάς «τελείωσε» Μπέο και Καραπαπά που συνασπίστηκαν κατά της ΑΕΚ!


Αχιλλέας Μπέος και Κώστας Καραπαπάς ένωσαν τις δυνάμεις τους εναντίον της ΑΕΚ

Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση της Super League καθώς Αχιλλέας Μπέος και Κώστας Καραπαπάς αποφάσισαν να κάνουν κοινό μέτωπο έναντι της ΑΕΚ, με αφορμή του ορισμού του αγώνα της Ένωσης με τον Βόλο για την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια.



Το ματς ήταν προγραμματισμένο από την Cosmote να γίνει τη Δευτέρα. Ο Βόλος, όμως, χωρίς κανέναν προφανή λόγο, έκανε αίτημα για να γίνει Σάββατο.

«Ποτέ δεν είχαμε κανένα πρόβλημα να εξυπηρετήσουμε ορισμούς. Λέμε «ναι» στις ομάδες που παίζουν Ευρώπη. Δε θα διευκολύνω όμως την ΑΕΚ να παίξει Δευτέρα. Το ματς θα γίνει ή Σάββατο ή Κυριακή! Δεν δεχόμαστε να ξεκουραστούν οι διεθνείς της. Έκανε αίτημα στην Cosmote να παίξει Δευτέρα για αυτό το λόγο» ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος.



Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Κοσμάς: «Η ΑΕΚ δεν έκανε ποτέ κανένα αίτημα στην Cosmote! Η ΑΕΚ δε φοβάται κανένα αντίπαλο και θα φοβηθεί το Βόλο; Πάγια αρχή τόσο δική μας όσο και της Λίγκας είναι η εξυπηρέτηση του παρόχου. Ικανοποιήσαμε έξι αιτήματά του! Είναι η κοινή λογική! Αυτή την αγωνιστική όλες οι εμπορικές ομάδες πέφτουν μαζί. Πρέπει να προστατέψουμε το προϊόν».

Σε εκείνο το σημείο έκανε παρέμβαση ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος… θίχτηκε για τα συμφέροντα του Βόλου: «Αφού η ΑΕΚ δεν έχει πρόβλημα γιατί δεν παίζει Σάββατο;».



Τότε ήρθε η πληρωμένη απάντηση του κ. Κοσμά: «Και γιατί δεν παίζετε εσείς; Να παίξει ο Ολυμπιακός το Σάββατο! Έτσι θέλετε να το πάμε τώρα;».

Στη συνέχεια ο Αχιλλέας Μπέος είπε: «Ξύπνησα δηλαδή και είδα στον ύπνο μου ότι κάνατε αίτημα»! Για να ακολουθήσει νέα τοποθέτηση του κ. Κοσμά: «Δε θα παίξουμε το Σάββατο επειδή το θέλεις εσύ! Δεν πρόκειται να συναινέσει η ΑΕΚ! Εξυπηρετούμε τον τηλεοπτικό πάροχο! Υπάρχουν αγωνιστικές που γίνονται Δευτέρες! Δε θα το συζητήσουμε».

Όταν ο Μπέος ισχυρίστηκε ότι αυτό δεν ισχύει γιατί γίνεται μόνο όταν υπάρχουν ευρωπαϊκά ματς πάλι τον εξέθεσε ο κ. Κοσμάς: «Το Λαμία – Σέρρες θα γίνει Δευτέρα! Γίνεται επειδή κάποια παίζει στην Ευρώπη; Υπάρχουν άλλες έξι Δευτέρες. Είπαμε οι εμπορικές ομάδες να μην πέφτουν πάνω στην άλλη».

Ο Μπέος επέμενε το ματς να γίνει Σάββατο και ο Κοσμάς του απάντησε: «Όταν θα αγοράσετε την Cosmote ορίστε και το πρόγραμμα!»! Ο Μπέος υποστήριξε ότι υπάρχει αντίδραση από Βόλο και να δώσει άλλη μέρα το κανάλι, ο Κοσμάς του είπε ότι το κανάλι το ξέρει και έστειλε την συγκεκριμένη πρόταση.

Η κα Κοξένογλου παρά τις αντιρρήσεις της ΑΕΚ πήγε και πήρε την Cosmote και η απάντηση του παρόχου ήταν ξεκάθαρη: το ματς θα γίνει τη Δευτέρα στις 8!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.